Responsive Menu
Add more content here...


Atenție! Aplicația WhatsApp va deveni inaccesibilă, din 29 februarie, pentru mai mulți utilizatori de telefoane mobile

Datorită sistemelor mai vechi de operare, unele modele de spartphone-uri nu vor putea susține continuarea funcționării aplicației

by Tiberius NICODA
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Această incompatibilitate constă în discrepanțele legate de sistemul de operare al telefoanelor respective. Unele modele de smartphone-uri nu vor putea susține continuarea funcționării aplicației, chiar dacă utilizatorii vor primi notificări prealabile.

Cei mai afectați utilizatori vor fi cei care dispun de telefoane mobile ce rulează pe un sistem de operare mai vechi decât Android 5.0 și care au mai puțin de 300 MB de spațiu de stocare disponibil.

 

Unele modelele de smartphone-uri care vor deveni incompatibile cu aplicația WhatsApp începând cu 29 februarie se numără:

Samsung Galaxy Core,
Samsung Galaxy Trend Lite,
Samsung Galaxy Ace2
Samsung Galaxy s3 Mini
Samsung Galaxy Trend II
Samsung Galaxy X2 Case
LG Optimus L3 II dublu
LG Optimus L5 II
LG Optimus F5
LG Optimus L3 II etc.

 

 

Schimbarea scoate în evidență importanța actualizării sistemului de operare sau a înlocuirii telefoanelor pentru a menține accesul la aplicația WhatsApp.

Cei care folosesc această aplicație sunt sfătuiți să verifice și să actualizeze sistemul de operare al dispozitivelor lor pentru a evita pierderea accesului la populara platformă de mesagerie.

You may also like

Leave a Comment