Responsive Menu
Add more content here...


Un nou trofeu în palmaresul solistei Alice Ghile

Solista de muzică populară din Zalău, Alice Olivia Ghile a mai adăugat un premiu important în palmaresul său. Tânăra de 28 de ani a câștigat trofeul celei de-a VII-a ediții a Festivalului-Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu” de la Sibiu

by Mihai POP
0 comment 1.9K views
A+A-
Reset

Talentata interpretă cu voce de “aur” din Zalău a obţinut un important trofeu la a 7-a ediţie a Festivalului-Concurs al Cântecului Popular Românesc „Lucreţia Ciobanu”, desfășurat miercuri, 10 aprilie, Centrul Cultural Ion Besoiu din Sibiu.

Distincția a fost înmânată miercuri seara, la Gala Laureaţilor, de președinta Consiliului Județean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, care a evidențiat valoarea concurenților și a Ansambului „Cindrelul-Junii Sibiului care ”timp de 80 de ani de activitate neîntreruptă au arătat în întreaga lume ce are cel mai frumos Sibiul și ce are cel mai frumos România”.

Având o prestaţie aplaudată la scenă deschisă de spectatorii care au umplut tribunele Centrului Cultural Ion Besoiu, zălăuanca Alice Ghile a reuşit să cucerească trofeul Festivalului „Lucreţia Ciobanu”!

Tânăra câștigătoare a trofeului „Lucreţia Ciobanu” și-a declarat recunoștința față de publicul numeros pentru că a făcut-o să se simtă ”ca acasă” și față de interpretul de muzică populară Ovidiu Homorodean, alături de care a evoluat pe scena festivalului.

”(…) un om minunat căruia o să-i mulțumesc toată viața – domnul Ovidiu Homorodean, fără de care nu aș fi reușit să ajung în inimile dumneastră”, a transmis Alice Olivia Ghile, denumită la scenă deschisă de prezentatoarea Iuliana Tudor – ”păpușica festivalului”.

Zeci de interpreți de muzică populară au urcat pe scena festivalului de folclor de la Sibiu organizat de Consiliul Judeţean Sibiu şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu în perioada 8-10 aprilie.

 

You may also like

Leave a Comment