Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023. Nativii Leu intră într-o sferă a spiritualității

by Mihai POP
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 le aduce nativilor din zodiac liniștea sufletească pe care au căutat-o multă vreme. Cei mai mulți se vor axa pe planuri de viitor, indiferent dacă vorbim despre cei singuri sau aflați într-o relație. Nu va trece multă vreme până când lucrurile se vor așeza pe plan profesional pentru cei mai puțini norocoși


Astrele vin cu tot felul de provocări, dar într-o manieră surprinzătoare nativii vor putea face față acestora fără prea mare efort. Deși vor exista atât părți bune cât și părți rele din toată această perioadă, Gemenii și Racii vor reuși să vadă oportunități acolo unde alții văd doar necazuri. Încrederea de sine este în favoarea Peștilor de data aceasta.

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023

Sunt unele situații care nu au fost rezolvate în trecut, iar acum este momentul prielnic pentru a le face față. Apar câteva modificări în viața nativilor. Există anumite riscuri pe care aceștia sunt pregătiți să și le asume, dar nu vor putea trece mai departe dacă nu vor găsi un echilibru între viața profesională și cea de cuplu. Luna plină aduce efecte asemănătoare cu ceea ce s-a petrecut în luna decembrie 2022.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec încep această săptămână cu energie debordantă. Fiecare situație o găsești mai mult decât amuzantă și treci peste etapele dificile cu zâmbetul pe buze. Vei avea nevoie să iei o pauză de la întâlnirile pe care ți le-ai plănuit. Începi să simți oboseala, iar acest lucru se vede imediat. Veștile bune continuă atunci când Luna se aliniază cu Venus, asta pentru că vei avea parte de momente romantice alături de partener. Folosește această energie pentru a te pune pe primul loc.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt pregătiți să-și accepte soarta. Indiferent de situațiile cu care îi vor întâmpina viața, nu se vor mai feri. Îmbrățișează fiecare eșec și transformă-l într-o reușită.

Vei simți astfel că datoriile tale au fost plătite. La sfârșit perioadei te porți într-o manieră irațională și nu-ți poți explica deciziile pe care le iei. Încearcă să nu te îngrijorezi și lasă-ți fiecare gând să se îndepărteze așa cum a venit.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 spune că nativii Gemeni se găsesc dornici să comunice în această perioadă. Se vor simți mai apropiați de familie, dar mai îndepărtați de prieteni. Află cine îți este cu adevărat de ajutor și vezi cine îți îngreunează situația. Astrele îți reamintesc faptul că este cazul să te preocupi și de starea ta de bine. Vor ieși la iveală adevăruri ascunse multă vreme. Schimbă-ți perspectiva!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de foarte mult romantism în această perioadă. Acest climat cosmic îi va îndepărta de regulile pe care și le-au creat și îi vor bulversa pe parcurs. Primești complimente pentru momentele tale pline de energie.

Este în regulă să refuzi anumite întâlniri dacă acestea nu sunt conforme cu credințele tale. Așteaptă-te la o surpriză din partea celor dragi la sfârșitul acestei săptămâni. Pentru cei singuri, o persoană specială poate apărea la orizont.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu intră într-o sferă a spiritualității. Vor dori să exploreze arii pe care până în prezent le-au considerat de neatins. Această călătorie vine să-ți deschidă anumite drumuri. În viața personală te simți mai fericită ca oricând. Astrele se vor alinia și pentru tine, asta pentru că nu ți-ai găsit locul ideal în viață până acum. Ești gata să-ți deschizi inima unor provocări. Oportunități de afaceri vin în fața ta, însă îți va fi mult mai greu să le analizezi fiind într-o stare de sănătate precară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au șansa de a face pace cu trecutul. Optimismul te caracterizează în această perioadă. Nu lăsa lucrurile mărunte să-ți strice buna dispoziție. Permite-ți confruntarea cu cele mai negre gânduri, asta pentru a ieși mult mai puternică la suprafață.

Orice te-a reținut până acum a dispărut. Partenerul te va surprinde cu întâlniri romantice. De asemenea, o mică escapadă este pusă la cale de către cel care te iubește. Fii mai atentă la dorințele celor din jur!

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În toată această perioadă vei fi într-o continuă stare de agitație. Orice lucru mărunt îți va provoca frustrări. Nu ai prea multă răbdare, deși acest lucru te caracterizează de obicei. La locul de muncă nu ești tocmai productivă, așa că preia frâiele și vezi ce nu merge bine, atât pentru tine cât și pentru echipa pe care o conduci.

Din păcate, opoziția dintre Luna în Fecioară și Mercur te reține de la anumite proiecte pe care le aveai în desfășurare. Dacă ții să aduci ofense celor din jur, nu este momentul acum. Aceste mici neatenții se retrage pe măsură ce timpul va trece. Încearcă să nu pui prea mare presiune pe tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 6 martie – 12 martie 2023 spune că te găsești într-o perioadă de romantism. Astrele îți sugerează să vizualizezi cele mai personale relații pe care le întreții și să vezi ce anume nu funcționează așa cum ar trebui.

Nu-ți fie teamă și lasă la vedere toate calitățile. Dacă vrei să faci glume pe seama familiei, recurge la metode mai convenționale. Vezi cum arată cu adevărat lumea reală, nu cea pe care o găsești de cele mai multe ori în fața ecranului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de o săptămână liniștită în viața de familie. Cei singuri vor descoperi o perioadă de introspecție. Sentimentele pe care le ai nu sunt greșite, asta dacă nu te încăpățânezi să-ți găsești de fiecare dată doar defecte. Îți dorești o vacanță, iar spre finalul acestei perioade ai parte de o surpriză cel puțin interesantă.

A trecut multă vreme de când n-ai mai făcut curățenie generală, este momentul să te pui pe treavă. Ai grijă cum îți organizezi prioritățile, nu toată lumea merită atenția pe care doar tu știi cum să o dai mai departe.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi ești pusă pe fapte mari. Reușești să-ți îndeplinești din vreme toate task-urile și asta îți dă o perioadă de energie.

Ai șansa de a-ți demonstra creativitatea în moduri pe care nu le credeai posibile. Prietenele sau familia vin cu vești pe care vei vrea să le dezbați la rece. Nu depăși granița dacă secretele nu îți aparțin. Compasiunea de care dai dovadă te va ajuta să vizualizezi imaginea de ansamblu.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

În această perioadă te deranjează cam orice nu este legat de viața ta personală. Dorești să-ți împărtășești fiecare stare, iar prietenii nu au prea mare răbdare spre a te asculta. Cu toate acestea, îi inspiri pe cei dragi cu mici gesturi și cadouri pe măsură. Este cazul să-ți acorzi mai multă iubirea. Poate vrei să-ți păstrezi autenticitatea în momentele pe care le consideri propice.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești știu cum să comunice în această săptămână. În orice discuție ar intra, vor reuși să iasă învingători. Poți convinge pe oricine de orice și nimic nu îți stă în cale. Este posibil să găsești această etapă ca una plină de succes, însă cea mai grea perioadă de abia acum începe. Odată ce ai intrat în spațiul romantic, nu mai poți ieși de acolo prea ușor.

You may also like

Leave a Comment