Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional pentru toți nativii din zodiac. Câțiva dintre ei vor trebui să-și tempereze totuși comportamentul expansiv. Pe plan sentimental vor exista mici probleme, însă se vor rezolva pe parcurs. Astrele vor încerca întotdeauna să dea o mână de ajutor acolo unde este cazul


Nativii din zodiac își vor culege roadele muncii lor în această perioadă. Vor cunoaște cu adevărat fericirea doar atunci când se vor îndrăgosti iremediabil. Cei dragi le vor oferi întotdeauna o mână de ajutor. Pașii pe care vor trebui să-i urmeze vor fi chiar în fața lor, asta dacă nu vor întâmpina dificultăți pe parcurs.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 îi va ajuta pe acești nativi să renunțe la frustrările legate de locul de muncă. Persoana iubită le va oferi sprijin, asta dacă se află într-o relație. Pentru cei singuri, vor exista momente de maximă încordare. Astrele îi sfătuiesc să facă primul pas doar dacă se simt singur, în caz contrar vor trebui să mai aștepte. Sănătatea este cea care creează probleme de fiecare dată, însă se așteaptă noi controale.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru acești nativi, săptămâna vine cu vești mai puțin plăcute pe plan personal. Dacă la locul de muncă totul se întâmplă cu un motiv, în relații nu există aceeași concepție. Deși te încăpățânezi să-ți vezi viața într-o lumină favorabilă vor exista mai multe piedici care îți vor schimba părerea. Impulsivitatea nu este potrivită în astfel de clipe, asta pentru că te caracterizează de fiecare dată.Cu toate acestea, ar fi indicat să vezi lucruri cu calm, dintr-un alt punct de vedere.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 îi va lua prin surprindere pe nativii singuri. Începutul anului vine cu surprize inedite care să-i conducă pe culmi nebănuite. Continuă cu planurile trasate acum câteva luni, iar acest lucru va fi într-adevăr de folos. Partenerul de viață va lua toate măsurile necesare pentru ca sentimentele tale să nu dispară. Deși nu este momentul oportun, poate ar trebui să spui adevărul atunci când este cazul.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru acești nativi, planurile personale vor fi realizate peste noapte. Totul se va întâmpla într-o manieră haotică, însă surprinzător acest lucru va funcționa. Nu trebuie să te supui lucrurile pe care nu le consideri de potrivite. Filtrează-ți ideile și transmite-le mai departe așa cum și tu ai vrea ca ele să-ți fie prezentate. Dacă simți nevoia să te destăinui unei alte persoane, fii sigură că aceasta se va arăta atunci când te aștepți mai puțin. Chiar dacă te simți ca o străină la locul de muncă, în curând vor exista câteva modificări de care te vei bucura.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pentru acești nativi totul pare posibil în această perioadă. Indiferent că vorbim despre proiecte finalizate la locul de muncă sau subiecte de abordat pe plan personal, nimic nu pare să le stea în cale. Viața îi va surprinde într-un mod plăcut. Astrele te sfătuiesc să renunți la anumite responsabilități care nu îți fac cinste, asta pentru că e posibil să simți o presiune colosală atunci când ești pusă în situații pe care nu le dorești neapărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 le va oferi acestor nativi multe surprize pe plan personal. Pentru cei mai singuri, vor exista momente de apropiere. Invitații la petreceri, serate dansante, ore petrecute în compania unor prieteni noi le vor aduce încredere că șansele de a forma un cuplu pe termen lung vor crește. Astrele te sfătuiesc să nu te lași afectată dacă lucrurile nu ies întotdeauna așa cum ți-ai droit. Mereu exista și o parte pozitivă în orice încercare.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Deși acest nativ va lua decizii care îl vor întrista, pe plan personal lucrurile nu vor putea sta altfel în această perioadă. Nu trebuie să fii neapărat pe aceeași lungime de undă ca prietenii tăi pentru ca discuțiile să aibă un punct comun. Urmărește-ți gândurile și vezi care dintre acestea pot fi prezentate și celor din jur. Astrele te sfătuiesc să te lași purtată de val atunci când simți că este cazul, însă nu trebuie să exagerezi. Astfel, îți vei da seama dacă într-adevăr vrei acele idei pe care ți le-ai imaginat, sau sunt doar plăceri de moment.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Această perioadă te va găsi într-o dispoziție excelentă. O nouă relație se întrevede la orizont, iar asta te face fericită. Continuă cu același comportament pe care l-ai afișat și alături de prieteni, iar asta te va ajuta cu siguranță. Sfaturile primite de la oamenii dragi îți vor fi de folos, asta dacă nu vrei să te lași purtată de val și să-ți urmezi inima. Căile acesteia îți pot face bine sau te pot arunca într-un vârtej.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi, săptămâna începe într-o manieră mai puțin plăcută din punct de vedere al sănătății. Cei dragi îți vor acorda primul ajutor, însă totul trebuie realizat la medic. Controalele pe care le-ai efectuat cu ceva timp în urmă vor trebui refăcute. Astrele te sfătuiesc să oferi șanse celor care îți doresc să-ți vorbească. Este posibil să întâlnești persoane pe aceeași lungime de undă cu tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru acești nativi surprizele nu vor întârzia să apară. Cu toate acestea, atunci când se vor simți mult prea constrânși de circumstanțe nu vor cunoaște modalitatea potrivită de a reacționa. Este posibil ca vizitele la psiholog să te ajute mai multe decât ți-ai imaginat.  Nu este momentul să le spui tot adevărul celor pe care îi dorești afară din viața ta. Doar astrele știu cu adevărat răspunsul, iar tu trebuie să le urmezi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

O perioadă propice din punct de vedere personal. De data aceasta îți vei găsi locul într-o gașcă pe care ai așteptat-o de ceva vreme. Toți cei dragi îți vor fi alături pe drumul vieții, iar atunci când vei privi în trecut nu vei cunoaște motivele pentru care ai fost atât de tristă. Astrele îți recomandă totuși să nu dai cu piciorul proiectelor profesionale doar pentru că îți dorești o vacanță prelungită.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pentru acești nativi, astrele aduc vești tot mai bune pe cele mai multe dintre planuri. Dacă până acum considerai că nimic nu funcționează în cazul tău, acum recunoști că norocul te însoțește și pe tine. Este cazul să dai frâu liber sentimentelor care te încearcă și să lași deoparte clipele mai puțin plăcute. Astrele te sfătuiesc să iei în calcul și o vacanță.

You may also like

Leave a Comment