Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul săptămânii 3 aprilie – 9 aprilie 2023. Capricornii întâmpină probleme financiare

by Mihai POP
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Horoscopul săptămânii 3 aprilie – 9 aprilie 2023 aduce liniște în viața nativilor din zodiac. Aceștia se vor concentra pe viața de cuplu și nu vor pierde din vedere momentele romantice. Relațiile pe care le stabilesc cu cei din jur vor fi mult mai trainice. Balanțele au noroc în sfera amoroasă și țin să petreacă ore întregi cu persoana iubită. Capricornii întâmpină probleme financiare


Astrele recomandă tuturor să practice cumpătarea, asta pentru a nu intra într-un impas major. Contextul astral aduce vești importante pentru toate zodiile. Mercur va intra în Taur pe data de 3 aprilie și se va alinia cu Pluto din Vărsător. Nativii Leu vor avea o șansă unică în viață de care vor trebui să profite la maximum. Vor exsita oportunități pentru schimbarea vieții în bine.

Horoscopul săptămânii 3 aprilie – 9 aprilie 2023

Prima săptămână din luna aprilie aduce mari schimbări nativilor din zodiac. Aceștia se vor simți grăbiți de soartă, însă ghidați către ceea ce își doresc cu adevărat. Pe măsură ce timpul trece, vor cunoaște cu exactitate datele problemei și nu se vor mai lăsa intimidați. Dacă la un moment dat vor simți că presiunea este prea mare, singura modalitate de relaxare va fi îndepărtarea de sursele care provoacă anxietate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se simt dezorganizați și lipsiți de energie. Nu știu dacă să meargă mai departe cu treburile zilnice sau să ceară o vacanță prelungită. Prietenii le sunt întotdeauna alături dacă se află în impas. Atunci când simt nevoia de conectare, nu știu cu exactitate ce trebuie să facă. Nici cu partea financiară nu stau foarte bine. Reușesc să cheltuie mai mult decât produc, asta pentru că se simt presați de societate. Ai șansa de a ieși din acest cerc vicios.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Mercur migrează în zodia ta și astfel ajungi să-ți stabilizezi gândurile și emoțiile. Din nefericire, ai parte de un început cam poticnit din cauza unei energii intense cu Pluto. Simți că ai restricție asupra anumitor zone din viața ta pe care până acum le-ai explorat în voie. Încearcă să treci peste tot cu un pic de umor. Vezi dacă poți introduce în rutina zilnică o nouă obișnuință. O să ai șansa de a deveni mult mai activă. Pasiunile creative sunt la ordinea zilei. De asemenea, ții să investești în creșterea profesională și personală.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu-ți fie teamă dacă te găsești într-o zonă mai contemplativă în această perioadă. Cum Mercurs migrează în Taur, îți dorești mai multă intimitate. Vei avea parte de câteva lecții karmice pe care nu le vei uita prea curând. Universul va încerca să-ți curețe spiritul și să-ți evalueze cunoștințele acumulate până în prezent. Ai șansa de a te elibera de sentimente din trecut. Petrece cât mai mult timp în confortul propriului cămin.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

În această perioadă va fi foarte dificil să rămâi discretă. Ai șansa de a spune lucrurilor pe nume și nu dorești să te abții. Procedează cât mai corect pentru a nu fi văzută într-o lumină negativă. Chiar dacă nu îți pasă de părerile celor din jur, acum este momentul să realizezi că luptele cu prietenii nu sunt cele mai sănătoase. Vezi cât timp poți să aloci pentru conectare și oferă un răspuns sincer atunci când îți este cerut.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 3 aprilie – 9 aprilie 2023 spune că atât Luna cât și Soarele formează o congruență ciudată, ceea ce te face să-ți schimbi starea de spirit într-o fracțiune de secundă. Rămâi cât mai ancorată în realitate și nu te îndoi de calitățile pe care le-ai dobândit. Ești sfătuită să-ți prioritizezi sănătatea psihică și fizică. O ușoară comunicare deficitară îți poate afecta relația de cuplu. Încearcă să gândești orice vrei să spui, înainte de a o face. Atunci când vorbim despre limite, cel mai bine este ca acestea să fie cât mai clare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se simt mult mai ușor iritați în această perioadă. Un simplu aspect astrologic le poate schimba starea de spirit fără a-și da seama. Oferă-ți timp pentru a-ți cunoaște adevăratele gânduri și sentimente. Respirația este un bun exercițiu în acest caz.

Astrele îți guvernează fiecare mișcare și nu te vor lăsa în impas. Poate că investești prea mult timp în listele pe care le ai de finalizat și uiți să te bucuri de pauze. Găsește un echilibru sănătos între muncă și odihnă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Horoscopul săptămânii 3 aprilie – 9 aprilie 2023 vine să-ți arate că evoluția personală nu este departe. Dacă până acum ți-a fost teamă de această idee, nu mai este cazul. Renunță la ceea ce te ține pe loc. Este posibil ca o conexiune dificilă cu Pluto să-ți pună la îndoială abilitățile.

Trebuie să-ți menții o atitudine pozitivă. Ieși din cercul vicios al ideilor negative pentru a putea vedea cu adevărat ceea ce te înconjoară. Acordă-ți momente e răsfăți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de momente romantice pe plan personal. Vei simți cu adevărat o schimbare atunci când Mercur intră în Taur. Ai șansa de a-ți îndrepta gândurile către emoții. Din păcate, câteva zile vei renunța la aceste idei, mai ales dacă ai fugit de ele toată viața. De asemenea, gândul că n-ai avut prea mult timp să investești în dezvoltarea personală, te sperie. Dacă ești singură, ai șansa de a flirta cu persoana care îți place.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Simți nevoia de a fi mai organizată în timp ce-ți iei o perioadă de odihnă pentru a te concentra pe sănătatea mentală. Nu trebuie să te simți vinovată dacă ai nevoie de câteva zile în plus pentru a vedea în ce direcție trebuie să mergi de acum înainte.

Din fericire, reușești să aduci o structură în viața ta după care te vei ghida multă vreme de acum înainte. Te îndepărtezi ușor de vechile ritualuri și începi unele noi. Vezi dacă poți face ceva pentru a-ți creștea încrederea de sine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se simt tot mai încărcați de sentimente contradictorii. Ai grijă de propria-ți sănătate înainte de a te ocupa de a celorlalți. Vei simți imediat o schimbare majoră. Acum ai șansa de a-ți demonstra creativitatea în adevăratul sens al cuvântului.

Vei simți dificilă misiunea de a te organiza la locul de muncă, dar totul va trece în câteva zile. Deschide-ți inima către iubire și posibilitățile vor fi nemăsurate.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt ghidați pentru a-și mențina buna dispoziție. Pot deveni geloși foarte ușor. Comportamentul obsesiv îți poate crea stări de confuzie.

Contextele astrale recente îți pot provoca idei de mult uitate. Ai șansa de a scăpa de tot ceea ce este negativ în viața ta, așa că mergi pe drumul acesta până când vei da de lumină. Poate vrei să-ți oferi și câteva zile de odihnă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Mercur în Taur îi ajută pe nativii Pești în această săptămână. Reușesc să se concentreze mai mult la locul de muncă, iar acest lucru se vede negreșit. Ești pregătită să-ți înfrunți temerile și nu te dai la o parte din fața provocărilor. Ai șansa de a renunța la proiectele sau persoanele care nu-ți mai servesc scopurilor finale. Ești gata de a obține o întâlnire romantică, asta dacă nu ești deja într-o relație.

You may also like

Leave a Comment