Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

by Mihai POP
0 comment 83 views
A+A-
Reset

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023 vine cu provocări pe plan personal pentru nativii din zodiac. Cei mai mulți dintre aceștia vor trebui să treacă teste pentru a vedea dacă într-adevăr se află în relația potrivită de cuplu. Pentru cei singuri vor apărea mai mult șanse de a intra într-o relație, însă vor trebui să-și aleagă cu grijă partenerul căruia își vor încredința sufletul și inima


Cei mai mulți dintre nativii din zodiac vor avea de gestionat etape dificile în această săptămână. Certurile în cuplu vor fi la ordinea zilei. Provocări de naturală sentimentală vor apărea la fiecare pas, iar cei mai mulți nu vor rezista presiunii. Chiar dacă nu vor dori să recurgă la despărțirea de partener, semnele zodiacale vor trebui să ia în considerare și acest lucru.

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023 aduce teste pe plan personal pentru nativii din zodiac. Aceștia vor fi nevoiți să acorde mai multă grijă partenerului de viață, asta dacă nu vor să recurgă la gesturi pe care mai apoi le vor regreta. Vorbim aici despre cuvinte spuse în momente tensionate, certuri care nu se vor mai putea repara prea ușor

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Săptămâna aceasta va reprezenta o perioadă importantă în viața ta. Trebuie să iei o decizie importantă în ceea ce privește viitorul tău. Ai șansa să te muți într-un alt oraș, poate chiar într-o altă țară pentru a începe un job nou. Vezi care sunt avantajele și dezavantajele și află dacă într-adevăr ți se potrivește această idee. Dorul de casă îl vei simți mai profund ca niciodată. Prietenii te susțin, indiferent de ceea ce faci.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023 te ajută să-ți regăsești personalitatea de mult pierdută. Prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme vor veni acum să-ți demonteze cele mai multe dintre mituri.

Vezi dacă printre aceștia nu există și persoana de care te vei îndrăgosti. Pentru cei care se află deja într-o relație, vorbim despre surprize din partea partenerului. Poate fi vorba despre o vacanță sau un obiect pe care ți-l doreai de multă vreme.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

O perioadă dificilă din punct de vedere al comunicării cu cei din jur. Familia te susține în demersurile tale pentru planurile de viitor. Cu toate acestea, tu simți acest ajutor ca pe o nevoie de care te poți debarasa. Ai șansa să-ți demonstrezi că ceea ce gândești, este și ceea ce transpui în realitate atunci când comunici. Se spune că ai două fețe, dar de cele mai multe ori ambele sunt sincere. Dacă te afli într-o relație, un reproș din partea partenerului ar putea să te zdruncine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac nu trebuie să se îngrijoreze în această perioadă. Partenerul de cuplu îți iubește personalitatea și tu ai șansa de a fi exact așa cum îți dorești. La locul de muncă toate planurile funcționează, iar șefii îți apreciează rapiditatea cu care rezolvi fiecare problemă. În familie, părinții îți reproșează că nu le mai oferi atenția cu care erau obișnuiți. Un simplu mesaj te poate scuti de certuri fără fundament pentru mai târziu. Astrele îți recomandă o vacanță, asta dacă nu ai luat deja în calcul această posibilitate. Vezi care destinație ți se potrivește acum. Depinde foarte mult de starea ta de spirit pentru a-ți organiza concediul.

Leu: 23 iulie – 22 august

Săptămâna aceasta ai parte de câteva reproșuri din partea celor dragi. Poate fi vorba despre o ceartă cu un membru al familie sau chiar un prieten. Nu te lăsa doborâtă de anumite acuze. Doar tu știi care este adevărul. Privește interlocutorul în față și vezi ceea ce își dorește cu adevărat de la tine. Pe plan profesional, ai mici momente în care îți dorești să te oprești. Vezi dacă nu poți o reconversie. În ultima vreme ai obosit chiar și pentru cele mai mici dintre cerințele date de superiori.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023 te găsește într-o perioadă mai mult decât bună. Pe plan personal ți-ai îndeplinit toate obiectivele, iar profesional vorbind te lansezi într-o afacere pe care o așteptai de multă vreme. Vezi cui anume îi încredințezi planurile tale, asta dacă nu ai foarte multă încredere în partenerii cu care vei dori să pui pe picioare acest vis. Astrele vor fi întotdeauna acolo pentru a te îndruma, iar tu crezi cu tărie că astrologia este un punct forte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu ești singura care are probleme în cuplu în această perioadă. După mai multe luni în care ai jucat un dans al despărțirilor și împăcărilor, a venit momentul să vezi adevărul în față. Nimic nu mai este ca înainte și tot ceea ce credeai până acum s-a destrămat. Continuă pe acest drum al vieții de una singură și vezi unde anume te va duce. Prietenii îți sunt aproape și te vor sfătui în cazul în care vei avea nevoie.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul săptămânii 27 martie – 2 aprilie 2023 spune că viața ta va lua o întorsătură neașteptată în cel mai dificil punct al vieții tale. Ți-ai construit o adevărată armată de prietenii, însă niciunul dintre aceștia nu îți va fi alături la nevoie. Pe plan profesional reușești să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, însă cu foarte mare greutate. Tocmai ai ieșit dintr-o relație în care nu aveai foarte mare încredere și acum te bucuri de libertate.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Pentru acești nativi, săptămâna care urmează este una plină de activități profesionale intense. Călătorii de afaceri, discuții și tot ceea ce implică construirea unui imperiu de viitor. Există clipe în care vei dori să renunți, dar o persoană specială te va ajuta să te repui pe picioare și să îți dai seama că e normal să ai gânduri negative în momente stresante. Vezi imaginea de ansamblu și părțile pozitive ale acestei mișcări la locul de muncă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Conform astrelor, această perioadă este potrivită pentru vacanța de mult așteptată. Sună-ți cei mai buni prieteni și planificați un intinerariu pe care să-l urmați întocmai. Dacă nu vrei să pleci din țară, șansele ca acest lucru să nu se întâmple sunt foarte mici. Orice implică zbor cu avionul te sperie puțin în acest moment, însă vei trece peste această teamă nefondată. Astrele îți lansează o provocare pe care trebuie să o depistezi la sfârșitul săptămânii.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Șansele ca viața ta să se schimbe sunt foarte mici, asta dacă nu muncești cu adevărat pentru ceea ce îți dorești. Ești singură, și acest lucru se datorează certurilor pe care le-ai avut în ultima vreme cu cei dragi. Oricum ar fi, orice poveste are două puncte de vedere. Chiar dacă tu consideri că adevărul se află în terenul tău, privește totuși dintr-un punct de vedere obiectiv și vezi dacă greșeala nu este de fapt a ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Acești nativi sunt pregătiți să răspundă tuturor provocărilor pe plan personal. Dacă vorbim despre nativii singuri, atunci trebuie menționat faptul că săgeata lui cupidon îi va lovi din plin. Pentru cei care se află deja într-o relație, partenerii îi vor lăuda pentru performanțele profesionale pe care le-au realizat recent. Nu este nicio idee care să îți stea în care în perioada ce urmează.

You may also like

Leave a Comment