Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul săptămânii 20 februarie – 26 februarie 2023. Nativii Balanță trebuie să renunțe la atitudinea arogantă afișată în ultimul timp

by Mihai POP
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Horoscopul săptămânii 20 februarie – 26 februarie 2023 vine cu provocări de toate feluri pentru nativii din zodiac. În următoarele zile, doar una dintre zodii va primi ajutor divin pentru a-și îndeplini dorințele arzătoare. Depinde doar de ea cum va folosi anumite semne, dar și cum le va interpreta pentru binele propriu


Ne aflăm în luna iubirii, iar faptul că planeta Venus se află în zodia Pești ne aduce lucruri nebănuite pe plan personal și romantic. Fiecare zodie are parte de romantism, indiferent în ce formă vine împachetat acesta. Astrele îți recomandă să te bucuri de ultima săptămână în care Soarele se află în zodia ta. Nu știi cu exactite ce îți aduce viitorul, iar asta poate deveni terifiant într-o mai mică sau mai mare măsură.

Horoscopul săptămânii 20 februarie – 26 februarie 2023

Pe plan materiale, se pare că vor exista și momente de incertitudine, dar și cele de bucurie. Luna Nouă care își va face apariție luni vine ca un ultim impuls al Universului pentru a te convinge să te bucuri de lucrurile noi și diferite. Nu este cazul să te chinui pentru a le face tuturor pe plac. Cine îți cunoaște adevărata valoare, va știi cum să ți-o arate.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbeci se simt inspirați în această săptămână pentru a-și crea o mai mare stabilitate în viața personală. Acest climat cosmic este perfect pentru a-ți prioritiza situațiile în care te afli, persoanele pe care vrei să le vezi și decizii cu care te simți confortabilă.

De asemenea, este momentul să-i lași în urmă pe cei care nu se potrivesc cu ideile tale despre ceea ce înseamnă o relație în adevăratul sens al cuvântului. Poate părea un lucru egoist, însă doar știi ce ți se potrivește cu adevărat.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru cei care și-au pierdut speranța, trebuie să spunem că perioada următoare va veni cu nenumărate oportunități. O energie pozitivă te înconjoară până aproape de finalul săptămânii, atunci când iei cu adevărat o decizie radicală.

Tot ceea ce ai întreprins până acum te va ajuta. Încearcă să-ți concentrezi toată atenția pe scopul final, dar și să te bucuri de pașii mici. Petrece timp alături de prieteni, dar ai grijă să nu te avânți cu cheltuielile, asta dacă nu vrei să te simți tentată să achiziționezi lucruri de care nu ai neapărată nevoie.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul săptămânii 20 februarie – 26 februarie 2023 îi ajută pe nativii Gemeni să încerce mai mult la locul de muncă.

Dacă ai idei care ar putea fi puse în practică, acum este cazul să vorbești despre ele. Cu toate că uneori viitorul ți se pare incert, o urmă de speranță îți rămâne în suflet. Astrele îți sugerează să impui limite în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur. Ai grijă de sănătoate. Sunt recomandate controale regulate.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Permite-i intuiției să te ghideze în această perioadă. Dacă până acum te-ai folosit de idei bine gândite înainte, nu ar strica să oferi o șansă și sufletului de a se pune în față. Ai șansa de a face pace cu oricine ți-a greșit în trecut.

De asemenea, poți cere iertare fără a te simți cu adevărat vinovată. Încearcă să găsești oportunitatea potrivită pentru a le vorbi părinților așa cum nu s-a mai întâmplat de mult. Nu te forța să îmbrățișezi grupuri pe care nu le agreezi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Te simți mult mai bine dacă îți onorezi sentimentele în această perioadă. Nu mai evita ceea ce simți, chiar dacă acest lucru te sperie.

Te afli într-o poziție unică și îți poți spune punctul de vedere. Nu-ți mai dorești să te simți fără control, iar o nevoie de confort te face să acționezi impulsiv. Te simți pregătită să ai succes la locul de muncă, iar acest lucru îți aduce o perioadă departe partenerul de viață. O vacanță scurtă poate schimba desfășurarea situației.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Horoscopul săptămânii 20 februarie – 26 februarie 2023 vine să-ți ofere șansa de a-ți demonstra iubirea față de cei din jur. Indiferent că vorbim despre partenerul de viață, familie sau chiar prieteni, ești gata să faci tot ce-ți stă în putință pentru a rămâne în centrul atenției.

Luna iubirii este prielnică pentru astfel de situații, însă nu este cazul să exagerezi cu romantismul. O cină simplă, o discuție sinceră, pot fi idei care la început apar banale, dar se pot dovezi de efect.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță trebuie să renunțe la atitudinea arogantă afișată în ultimul timp. Prietenii îți dau indicii, însă tu nu te obosești să le observi. Exercițiile de respirație sau chiar yoga te pot ajuta în reluare activităților zilnice, fără prea mare efort.

Ești încurajat să flirtezi, iar acest lucru îți oferă un soi de entuziasm și putere interioară. Te simți inspirată pentru a face mici schimbări în viața de zi cu zi. Poate fi vorba și despre o renovare în casă. Ești dornică să te conectezi cu sentimente pe care le credeai de mult dispărute.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Șarmul pe care îl ai în această săptămână nu va putea trece neobservat. Acest lucru te ajută să ieși puțin din starea de umbră pe care ai adoptat-o. Încerci să manifești doar gânduri pozitive, iar acest lucru se observă în viața de zi cu zi.

Permite-ți să te simți încrezătoare, puternică, mulțumită și specială. Ești încurajată să meditezi și să-ți mărești orizonturile de gândire. Dacă ai așteptat să-ți schimbi înfățișarea, poate cu o nouă tunsoare, acum este momentul. Este o perioadă potrivită pentru planuri de familie.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Astrele recomandă să-ți protejezi sentimentele în această perioadă. Te simți mult mai sensibilă, iar acest lucru îți poate crea diverse probleme.

Sănătatea ar trebui să fie pe primul loc. Încerci să scapi de anumite obiceiuri pe care le-ai căpătat, însă e dificil să revii la gândirea din trebuit. Te găsești foarte creativă și simți să manești fiecare idee. Ești unică, iar asta te face cu mult mai plăcută în fața partenerilor pe care îi aștepți.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se pot bucura de prezența unei perioade propice din punct de vedere profesionale. Afaceri mici sau chiar idei mărețe de viitor pot acum prinde viață. Nu-ți fie teamă să începi cursuri sau facultăți pe care le-ai vrut finalizate.

Conversațiile importante nu îți mai par acum un chin și reușești să duci la bun sfârșit motivele pentru care ai acționat într-un anumit fel. Dinamica familiei se schimbă și asta te sperie.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Tot ceea ce se întâmplă în viața ta de acum înainte va fi evaluat cu calmitate și încredere. Este cazul să-ți oferi permisiunea de a greși, chiar dacă nu ai fost pusă în această ipostază de foarte multe ori. Bucură-te de comfort, încearcă să nu-ți pierzi optimisul și creativitatea. Spațiul personal pe care ți l-ai creat devine refugiul tău în cele mai dificile clipe.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Cei din jur vor fi foarte entuziasmați să stea de vorbă cu tine în această perioadă. Ești pregătită să-ți prezinți cele mai inovative idei și gata să te implici în conversații importante. Îți creezi un grup nou de prieteni și petreci foarte multă vreme în compania acestora.

Poți cere ajutor atunci când simți că ai nevoie, dar nu uita că nu trebuie să exagerezi. Toate lumea are problemele sale pe care trebuie să le rezolve.

You may also like

Leave a Comment