Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023. Ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut

by Mihai POP
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023 vine cu o mai bună organizare în viața nativilor din zodiac. Pentru cei care își doreau să ducă mai multe planuri la bun sfârșit, acum este momentul. De asemenea, se pot încheia tranzacții importante. Pe plan amoros pot interveni probleme, dar care totuși vor avea o rezolvare într-un final

Pentru cei mai mulți dintre nativii, ieșirea din rutină este importantă în această perioadă. Înconjurați doar de afirmații pozitive, aceștia nu se vor simți restricționați de la anumite acțiuni. Cu toate că își doresc să înfăptuiască doar acte de caritate, pe alocuri se vor simți copleșiți de treburile casnice și vor răbufni.

Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023

Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023 ne scoate din impas, asta pentru că vine cu vești importante. Sporirea veniturilor și tot mai puține cheltuieli vor avea loc acum, acestea aflându-se pe primele locuri în topul priorităților. Nativii vor avea șansa să-și manifeste sentimentele, așa cum până acum nu au putut-o face din cauza complicațiilor personale.

Ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În această săptămână, comunicarea este cheia succesului. Reușești să treci peste toate problemele, indiferent de natura lor și te înțelegi mai bine cu cei din jur. Negocierile la locul de muncă se pot efectua într-o manieră lejeră, fără prea multe bătăi de cap. Este posibil să închiriezi o casă, să semnezi un contract sau să achiziționezi o proprietate la scară largă. Vor exista și perioade de incertitudine, dar vor trece repede.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023 spune că reușești să-ți menții finanțele la un nivel destul de ridicat, fără a crea prea mare discrepanță între ceea ce s-a întâmplat în trecut și ceea ce îți dorești pentru viitor. Este posibil ca la finalul perioadei să reîncepi anumite obiceiuri mai vechi pe care le-ai dorit eliminate din viața ta. Acest lucru poate crea dezechilibre. Ai mult timp la dispoziție și alegi să îl petreci alături de cei dragi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Pentru nativii Gemeni lucrurile par să se balanseze în această perioadă. Dorești să petreci mai multă vreme în cadrul investițiilor pe termen lung, iar acest lucru îți poate crea neplăceri. Încearcă să nu vorbești cu toți cei pe care îi întâlnești despre ceea ce ți se întâmplă, nu toată lumea îți este prietenă. Focusează-te doar pe lucrurile cu adevărat importante și încearcă să treci mai ușor peste greutățile vieții. Pentru cei aflați încă pe băncile școlii, acum poate fi vorba despre completarea unor teste importante.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc în această săptămână să-și ducă toate planurile la bun sfârșit. Relațiile personale tind să meargă pe drumul corect, iar fiecare decizie luată va avea un punct comun alături de partener. Cu toate că au existat probleme în trecut, acestea se vor ezita foarte ușor acum. Dacă știi că ai făcut greșeli, este momentul să le repari. Astrele îți recomandă să folosești o comunicare activă. Te grăbești să-ți finalizezi anumite aspecte financiare, iar acest lucru îți poate pune bețe în roate din punct de vedere social.

Leu: 23 iulie – 22 august

Horoscopul săptămânii 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023 spune că nativii Leu reușesc să-și pună lucrurile în ordine. Mai organizați ca oricând, aceștia nu se vor mai lăsa duși de val. Trăiești clipe de poveste alături de un prieten bun și pui la cale planuri pentru vara care stă să vină. Aproape de sfârșitul perioadei tinzi să nu mai acorzi atât de multă importanță lucrurilor mărunte. Descoperi noi persoane care îți vor binele, însă acest lucru îți ridică mai multe semne de întrebare. Nu deveni suspicioasă și rămâi la același nivel de entuziasm.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară fac o descoperire importantă acum. Anumite evenimente te pot întrista, însă acest sentiment nu va dura mult. Astrele spun că trebuie să îți pui în acțiune partea creativă. Poți aștepta diferite misiuni oferite la locul de muncă pentru a-ți ocupa timpul. Este posibil să-ți dorești o reconversie profesională. Ai parte de un somn bun datorită anumitor schimbări pe care le-ai realizat în viața ta. Ar trebui să elimini glutenul din dietă. Este o perioadă bună pentru a face descoperiri importante.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În această săptămână lucrurile merg cum nu se poate mai bine pentru nativii Balanță. Poți începe proiecte noi ce la început te mențin foarte entuziasmată. Poate fi vorba despre o carte nouă pe care ai descoperit-o recent sau chiar un film bun. Este cazul să realizezi că anumite sentimente care îți creează discomfort te vor însoți mai multă vreme. Indiferent de lista pe care ți-ai creat-o cu lucruri pe care ți le dorești realizate, ești gata să dai tot ce ai mai bun. Este timpul pentru o balanță între viața profesională și cea personală.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion reușesc să-și plătească toate datoriile în această perioadă. Ai dificultăți în a-ți organiza anumite sarcini de peste zi, însă odată ce îți pui în minte anumite lucruri reușești să le duci până la capăt. Semnele că viața ta se transformă în bine au fost mereu acolo. Cu toate acestea, reușești să-ți creezi singură probleme gândindu-te prea mult la viitor. Anumite schimbări te pot deruta, însă încearcă să mergi pe același drum fără abateri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

În această perioadă, nativii Săgetător îmbrățișează fericirea. Casa dragostei și a relațiilor pare să se modifice acum, în ciuda eforturilor tale de a menține totul pe aceeași linie. Dacă întâlnești opinii diferite de ale tale, nu este cazul să faci mare caz din asta. Pentru a îmbrățișa relații fericite nu trebuie să ai dreptate tot timpul. Această idee te poate scoate din zona de confort, dar îți aduce un plus de valoare. Un membru al familiei vine în vizită, iar acest lucru îți creează o mică schimbare în program.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În această perioadă nativii Capricorn sunt văzuți ca o autoritate. Reușești să iei cuvântul în orice direcție și te simți ca un membru activ în societate. Orice obstacol pe care îl întâmpini îți va schimba modul de a vedea viața în general. Este posibil să negociezi anumite ajutoare adiționale pentru proiecte pe care nu le poți duce până la capăt. Pe plan financiar vei reuși să aduci mai multe resurse financiare în casă. Acest lucru te va epuiza fizic și psihic.  

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător își regăsesc puterea în această perioadă. Casa aventurii și a dragoste vine să-ți arate multiplele beneficii pe care le ai dacă acționezi așa cum îți dictează sufletul. Poți adăuga mici drame în relația ta, însă nu vor fi un punct de cotitură. Dorința de a călători este mult mai intensă acum. Spre finalul săptămânii simți nevoia de odihnă. Complimentele celor din jur tind să te copleșească, însă îți creează o stare de bine ce durează.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să blocheze orice situație care i-ar aduce într-un punct critic. Astrele îți sugerează să-ți reorganizezi gospodăria, astfel încât să nu te încarci emoțional. Poate fi vorba chiar despre schimbarea locuinței. Vor exista oportunități financiare cărora nu este cazul să le dai cu piciorul. Este nevoia să faci mai multe cercetări până ajungi să-ți găsești o variantă potrivită.

You may also like

Leave a Comment