Responsive Menu
Add more content here...


Horoscopul lunii septembrie 2023. Capricornii se vor liniști pe plan amoros

by Mihai POP
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Schimbările prin care vor trece nativii vor fi vizibile și horoscopul lunii septembrie 2023 aduce fără doar și poate tot felul de vești noi. Va fi o perioadă mult mai liniștită din toate punctele de vedere. Zodiile vor trebui să renunțe la anumite situații sau conjuncturi care le creează o stare de anxietate. Anumite aspecte s-ar putea să nu decurgă așa cum au fost plănuite


Pe plan financiar trebuie să existe o balanță, indiferent de moment. De aceea, Jupiter retrograd vine să ne învețe acest lucru. Până la sfârșitul anului vor exista întâmplări ce vor marca viețile mai multor nativi. Echilibrul din fiecare acțiune, ordinea ce trebuie restabilită vor face diferența.

Horoscopul lunii septembrie 2023

Atât Venus cât și Mercur se vor opri din retrogradare, iar energia care va fi lăsată în urmă va putea fi folosită de acum înainte. Zodiile de Pământ vor trebuie foarte intens activate în această lună. Dacă în Taur vor fi Jupiter și Uranus, Pluto tranzitează zodia Capricornului.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec : 21 martie – 19 aprilie

În luna septembrie, nativii Berbec sunt puși la grea încercare. Relațiile cu cei din jur se consolidează acum sau se destramă. În funcție de timpul și energia pe care vor s-o acorde fiecărei interacțiuni, acestea se vor mula după starea lor de spirit. Există posibilitatea ca în această perioadă nervii să fie întinși la maximum. Empatie este cuvântul care trebuie să ghideze această zodie. În cazul sănătății, este important ca Berbecii să fie mai vigilenți. O lună de echilibru este tot ceea ce ai nevoie.

Taur : 20 aprilie – 20 mai

În luna septembrie, nativii Taur primesc mișcarea retrogradă a lui Jupiter, începând cu data de 4 până pe 30 decembrie. Este o perioadă specială, asta pentru că accentul va fi pus pe echilibrul sufletului. Dezvoltarea personală este la fel de importantă acum.

Este recomandat un concediu prelungit, dacă nu alături de partener, poate chiar și solitar. Orașele Europei sunt perfecte ca și alegere. Se cer impuse noi limite, chiar și cu membrii familie.

Gemeni : 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni trebuie să se aștepte la o lună a reînnoirii. Vorbim despre relații care nu mai funcționează și trebuie încă o dată verificate. Poate fi vorba despre achiziționarea unei locuințe sau chiar ocazii de a demonstra noi principii și aspirații de viitor.

În prima parte a perioadei, dat fiind faptul că Mercur este retrograd în Fecioară, această zodie va fi tentată să cheltuie mai mult. Este bine ca organizarea să fie făcută în cuplu, la fel ca și cele mai importante activități.

Rac : 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au probleme în sfera sănătății. Toată luna septembrie va fi o adevărată excursie pe holurile spitalelor. Dacă până acum nu au fost efectuate controale de rutină, de data aceasta sunt necesare fără doar și poate. În cea de-a doua jumătate a lunii sunt recomandate călătoriile și afacerile. Banii vor avea o insemnătate puternică acum. O decizie majoră în ceea ce privește economiile va fi acum mult mai ușor de luat. Este cazul ca anumite prietenii să fie extinse pe viață.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au o perioadă stresantă la locul de muncă. Cele mai frumoase planuri vor însă realizate împreună cu persoana iubită. Cu retrogradarea lui Mercur în Fecioară, cea de-a doua parte a lunii va veni cu mai mult timp liber dedicat persoanelor dragi. Este posibil ca cei născuți sub acest semn zodiacal să afle lucruri pe care nu le cunoșteau până în prezent despre propria persoană. Este nevoie acum de relații mult mai profunde.  

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară pot fi un pic confuzi la începutul lunii septembrie, însă pe parcurs lucrurile încep să se clarifice. Relațiile cu cei din jur vor lua o altă întorsătură, fiind acum mult mai dinamice. În ceea ce privește finanțele, acestea vor trebuie păstrate cu orice preț pentru zile mai grele. Va fi o perioadă plină de evenimente importante. Toate datoriile vor fi acum șterse, achitarea lor fiind un motiv de bucurie. O nuntă sau un botez poate schimba anumite gânduri.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au nevoie de compania prietenilor în luna septembrie. Deschiderea către noi orizonturi va ajunge să rezolve și anumite probleme financiare cu care se confruntau aceștia. După data de 15 septembrie va crește bugetul și stabilitatea financiară odată cu acesta. Cele mai importante lecții vor fi acum despre relații și interacțiuni. Va exista o presiune ușoară ce va fi transformată în energie pură.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor avea o perioadă mai dificilă în prima jumătate a lunii. Vor exista proiecte la locul de muncă ce nu vor avea o finalitate. Acest lucru poate aduce stres și anxietate. Nu trebuie totuși instituită o stare de panică. După ce momentele acestea vor trece, astrele vor reveni cu vești mai bune și surprize cu adevărat plăcute. Sunt recomandate activitățile în afara rutinei zilnice. Opțiunile profesionale sunt și ele pe lista de planuri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se vor concentra pe rezolvarea problemelor de suflet. O reexaminare a priorităților este acum recomandată. Suprasolicitarea la locul de muncă va veni cu riscul accidentărilor. Deciziile cheie vor fi însoțite de ghidajul lui Mercur. Câștigurile financiare vor fi modeste, dar vor reprezenta un pas important pentru compensarea bugetului de viitor. Din 15 septembrie, lucrurile vor sta cu totul diferit în această direcție. Planurile amoroase vor fi evitate, asta dacă nu vorbim despre cei care se află în relații.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au parte de o perioadă perfectă în luna septembrie. Cu toate că anumite dorințe nu vor fi îndeplinite, câteva mici bucurii vor reuși să facă diferența. Este momentul ca cei născuți sub acest semn zodiacal să scapte de obiceiurile vechi și să se axeze pe construirea unora noi. Pe planul sănătății, anumite semne de întrebare vor fi ridicate din data de 20 septembrie.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se bucură de momente liniștite în luna septembrie. Pentru cei care se află deja într-o relație, excursiile cu persoana iubită vor fi adevărate momente de liniște. Este bine să renunțe la stările de spirit negative pentru a putea intra într-o nouă etapă. Chiar dacă problemele financiare se vor amplifica, pe plan personal situațiile stau excelent, așa că va exista o balanță perfectă. Este momentul pentru redescoperirea propriei persoane.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o introspecție personală în luna septembrie. Chiar și anumiți prieteni vor ajunge să arate cu degetul anumite acțiuni înfăptuite. Claritatea, dar și organizarea sunt activități care vor necesita un efort susținut. Este indicat să se păstreze o atenție deosebită în sfera sănătății. Un concediu la mijlocul perioadei va fi tot ceea ce ai nevoie. Astrele anunță mai multe momente tensionate care vor putea fi depășite doar cu ajutorul comunicării sincere.

You may also like

Leave a Comment