Responsive Menu
Add more content here...


Horacio Dileo, în faţa debutului la SCM Zalău. “Fiecare meci va fi ca şi o finală”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Experimentatul antrenor din Argentina va debuta oficial la SCM Zalău în partida de sâmbătă cu CSU Vest Timişoara. Tehnicianul a preluat vicecampioana României de pe locul 5 în Divizia A1 şi are speranţe că o poate duce în play-off. Pentru a reuşi acest lucru, Horacio Dielo vrea ca echipa sa să abordeze fiecare joc precum o finală 

SCM Zalău abordează a doua parte a sezonului cu un alt antrenor. Argentinianul Horacio Dileo a preluat banca tehnică a vicecampioanei României şi a venit la echipă într-un moment greu, în care formaţia zălăuană este pe locul 5 în Divizia A1, la şapte puncte de locul 4.

Titratul antrenor a avut trei săptămâni  la dispoziţie să pregătească echipa, iar în acest weekend îşi va face debutul la SCM Zalău. Primul adversar este CSU Vest Timişoara, ultima clasată din Divizia A1, care nu are niciun punct. Cu toate acestea, tehnicianul acordă respect adversarilor.

Ar fi lipsă  de respect din partea  mea dacă aş considera acest joc oficial ca şi un antrenament. Timişoara, ca şi toate echipele din campionat au tot respectul meu”, ne-a declarat Horacio Dileo.

Antrenorul are speranţe că poate duce echipa în play-off-ul pentru locurile 1 – 4, dar pentru a reuşi acest lucru, argentinianul vrea ca SCM Zalău să abordeze fiecare joc precum o finală.

“Echipa este pregătită pentru retur. Băieţii muncesc din greu şi sunt foarte mulţumit de intensitatea din fiecare antrenament. Vom lupta în fiecare meci pentru victorie şi scopul nostru este să prindem locul 4 şi să intrăm în play-off. Trebuie să fim o echipă adevărată pentru a ne atinge obiectivele.Încerc să îmi implementez ideile de joc şi muncim din greu. Fiecare meci pentru noi va fi ca şi o finală”, ne-a declarat Horacio Dileo.

You may also like

Leave a Comment