Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău vrea să lege victoriile. Sub Meseş vine CSM Târgu Jiu

Sălăjencele au învins la ultima clasată şi pot răsufla uşurate deoarece au ieşit din lupta pentru evitarea retrogradării directe, după ce Dacia Mioveni a fost depunctată. Acum ţinta echipei lui Gheorghe Tadici este să scape şi de locurile de baraj, dar pentru a avea şanse, gruparea de sub Meseş trebuie să treacă sâmbătă de CSM Tg. Jiu, o formaţie mai bine clasată, care în acest sezon a evoluat în grupele EHF

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 11.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: HC Zalău – CSM Tg. Jiu


HC Zalău poate răsufla uşurată după ce a ieşit din lupta pentru evitarea retrogradării directe. Gruparea de sub Meseş a câştigat runda trecută la Ştiinţa Bucureşti, iar distanţa faţă de Dacia Mioveni s-a mărit acum la 5 puncte. Asta după ce formaţia din judeţul Argeş a fost depunctată de comisiile FRH, ca urmare a unor restanţe salariale la fostele jucătoare.

În condiţiile date, chiar dacă încă se află pe locul 12, gruparea condusă de Gheorghe Tadici îşi poate fixa alte ţeluri pe acest final de sezon. Acum ţinta sălăjencelor este să scape şi de barajul de menţinere în Liga Florilor, dar pentru a reuşi acest lucru, HC Zalău are nevoie să mai urce două locuri şi să ajungă pe poziţia a 10-a. Pare un lucru realizabil, având în vedere că pe acest loc se află Măgura Cisnădie, cu un punct peste, formaţie cu care HC Zalău mai are de jucat în acest retur.

Până atunci, HC Zalău trebuie să câştige sâmbătă cu CSM Tg. Jiu, o altă formaţie care se luptă pentru evitarea barajului. Sub Meseş vine o formaţie care în acest sezon a fost în grupele Cupei EHF, unde însă a pierdut toate meciurile.

CSM Tg. Jiu este pe locul 9 cu 21 de puncte şi vine la Zalău după o victorie cu SCM Craiova.

Formaţia din Gorj s-a impus şi la partida din tur, scor 28 – 25, dar de data aceasta, HC Zalău este favorită, având avatajul terenului propriu şi al fanilor.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Tg. Jiu are loc sâmbătă, de la ora 11.00 şi contează pentru etapa a XX-a din Liga Florilor. Biletele pentru acest joc se pot achiziţiona vineri, între orele 15.00 – 18.00 şi sâmbătă, de la ora 10.00, la casieria sălii sporturilor. Preţul unui bilet este 10 lei.

You may also like

Leave a Comment