Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău sună adunarea   

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

După o vacanţă de o lună şi jumătate, handbalistele revin luni la treabă pentru a pregăti sezonul 2022 – 2023, care va începe în data de 27 august

Handbalistele de la HC Zalău se pot bucura de ultimele zile de vacanţă. Începând de săptămâna viitoare vor reveni la treabă, reunirea lotului fiind programată pentru luni.

În primele zile, pregătirea va avea loc pe plan local, după care HC Zalău va efectua şi un cantonament. De la începutul lunii august va începe seria jocurilor amicale.

În data de 3 august are loc un meci de verificare cu Minaur, la Baia Mare, iar în data de 9 august este programat şi returul dintre cele două echipe, la Zalău.

În perioada 11 – 12 august a fost fixat un turneu de pregătire la Zalău, unde au mai fost invitate Gloria Buzău, SCM Craiova şi Kisvarda.

În perioada 18 – 20 august, gruparea zălăuană va fi prezentă la un turneu în Ungaria, la Kisvarda, unde va susţine alte trei jocuri de verificare.

Spre final de pregătire, HC Zalău şi-a mai programat şi două jocuri de verificare cu Universitatea Cluj, echipă ce activează în liga secundă.

HC Zalău va debuta în noul sezon pe 27 august, când este programt startul Ligii Naţionale.

În prima etapă sălăjencele vor juca în faţa propriilor suporteri cu Gloria Bistriţa. 

You may also like

Leave a Comment