Connect with us

HANDBAL

Buget mai mare pentru HC Zalău de la Consiliul Judeţean Sălaj

Pentru sezonul următor, gruparea zălăuană va beneficia de la instituţia judeţului de un buget cu aproape 500.000 de lei mai mare decât în stagiunea trecută. “Cu acest buget suntem undeva pe locurile 12 – 14”, precizează Gheorghe Tadici

Consiliul Judeţean Sălaj sprjină sportul de performanţă şi implicit activitatea clubului HC Zalău, fiind principalul finanţator al acestei echipe încă din anul 2006. Instituţia judeţului este alături de HC Zalău şi pentru sezonul viitor, administraţia judeţeană urmând să asigure un buget ceva mai mare decât în anii trecuţi.

Consiliul Judeţean Sălaj va asigura un buget de 3,4 milioane de lei, sumă care a fost votată săptămâna trecută, prin Proiect de Hotărâre, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Sălaj.

“Este o creştere şi sunt mulţumit. Cel puţin pe partea aceasta de inflaţie eram în pericol şi aveam probleme. Sunt multe deplasări, iar suma se ridică. Se vede o creştere mare la transport, la cazare, la masă, la echipamente şi la tot ce înseamnă pregătirea. Pe această cale îi mulţumeşc preşedintelui Dinu Iancu-Sălăjanu, dar şi consilierilor judeţeni care susţin activitatea de performanţă. Şi noi ne străduim la rândul nostru să facem faţă echipelor cu bugete mult mai mari”, spune Gheorghe Tadici.

Faţă de anul trecut când a beneficiat de 2,93 milioane de lei, bugetul lui HC Zalău va fi mai mare cu 470.000 de lei. Oricum, în ce priveşte partea financiară, HC Zalău este departe de multe echipe.

“Cu acest buget suntem undeva pe locurile 12 – 14”, precizează Gheorghe Tadici.

Din bugetul de 3,4 milioane de lei, HC Zalău va primi 1,7 milioane de lei până la finalul anului, iar cealalată jumătate va fi alocată în prima parte a anului 2023.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL