Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău se va despărţi de încă o jucătoare cu experiență

by Ionuţ COSTINAŞ
2 comments 12 views
A+A-
Reset

Dacă Paula Teodorescu şi Andrada Mihalcea sunt însărcinate, iar golghetera Roxana Szollosi a semnat deja cu o altă formație, gruparea sălăjeană se pregătește de încă o despărțire. Aflată la final de contract, Raluca Irimia îşi face bagajele, după ce pivotul venit de la Brăila a evoluat la poalele Meseşului timp de trei ani


HC Zalău va suferi câteva modificări la nivel de lot odată cu sezonul 2019 – 2020.

Două jucătoare deja au întrerupt activitatea de performanţă, este vorba de experimentatele Paula Teodorescu şi Andrada Mihalcea, care urmează să nască în acest an, în timp ce Roxana Szollosi se află la final de contract cu gruparea de sub Meseş şi va pleca la Minaur Baia Mare.

Echipa lui Gheorghe Tadici se va despărţi după terminarea campionatului şi de pivotul Raluca Irimia, care din câte se pare va pleca din țară cu destinația Spania.

“Raluca Irimia se căsătoreşte în această vară,  iar viitorul  ei soţ am înţeles că lucrează în Spania la o fermă. Ea îl va însoţi în Spania să îşi construiască împreună un viitor. Nu ştiu dacă ea va merge în Spania să joace şi handbal. Ea este la final de contract cu HC Zalău, dar şi dacă nu era la final de contract noi o lăsam să plece, fiindcă este viitorul ei. Nu am avut niciun fel de discuţii contradictorii”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Raluca Irimia a ajuns la HC Zalău în anul 2016 de la Dunărea Brăila şi a jucat trei sezoane la gruparea de sub Meseş.

În tricoul Zalăului a marcat aproximativ 100 de goluri, cele mai multe fiind reuşite chiar în primul sezon, 2016 – 2017 (40 de goluri).

În actuala stagiune, handbalista în vârstă de 29 de ani a înscris 18 goluri, dar s-a luptat din plin la semicerc cu adversarele, ea fiind jucătoarea cu cele mai multe eliminări de 2 minute din lotul formației din Zalău (17 eliminări).

 

You may also like

2 comments

Copos 29 April 2019 - 16:09

O lăsa i așa cum le ai lăsat pe toate fără discuții contradictorii gen holhos și o grămada îți mai dau exemple

Reply
DAN PETRAR 29 April 2019 - 22:08

Ce treaba are Irimia cu hahalere gen HOLHOS si alte asemenea pasari de noapte …care au divortat toate de bune ce au fost…

Reply

Leave a Comment