Connect with us

HANDBAL

HC Zalău mai pierde o jucătoare importantă!


După Andrada Mihalcea, şi “portăriţa” Paula Teodorescu a întrerupt activitatea de performanţă deoarece va deveni mămică peste câteva luni


În ultima perioadă, HC Zalău s-a confruntat cu probleme de lot, dar problemele care sunt acum la gruparea de sub Meseş sunt de altă natură.

De câteva săptămâni, Andrada Mihalcea  a trebuit să întrerupă activitatea de performanţă, deoarece urmează să devină mămică peste câteva luni, astfel că ea va putea reveni în tricoul lui HC Zalău doar din returul sezonului viitor.

Din acest final de sezon, Gheorghe Tadici nu se va mai putea baza nici pe “portăriţa” Paula Teodorescu.

Şi în cazul ei nu este vorba de o accidentare ci de faptul că în acest an şi ea urmează să dea naştere unui copil!

“Faţă de cum am început sezonul am rămas cu mai puţine jucătoare. Şi Paula Teoodorescu urmează să devină mămică şi nu ne vom mai putea baza pe ea în acest campionat. Sarcina este destul de înaintată şi nu se mai antrenează decât pentru ea. Am ţinut-o pentru ultimele meciuri pentru că am crezut că mai poate intra la un 7 m şi ne poate ajuta cu experienţa ei. Este al doilea caz fericit şi atât ei cât şi la Andrada Mihalcea le urez naştere uşoară, copii frumoşi şi sănătoşi”, a spus Gheorghe Tadici.

Paula Teodorescu a ajuns la HC Zalău în vara anului 2016 şi a avut o contribuţie importantă la medalia de bronz obţinut de gruparea de sub Meseş în stagiunea 2016 – 2017.

Un rol important a avut experimentata “portăriţă” şi la parcursul Zalăului din stagiunea trecută a Cupei EHF, când formaţia zălăuană a ajuns până în sferturile de finală.

Tot din postura de jucătoare a Zalăului, Paula Teodorescu a fost convocată la echipa naţională pentru care a debutat anul trecut într-un meci oficial cu Portugalia.

În această vară, goalkeeper-ul de 35 de ani îşi   va termina contractul cu HC Zalău şi pare greu de crezut că va mai reveni la Zalău după ce va naşte.

În aceste condiţii, Tadici se baza pe ceilalţi portari din lot – Raluca Kelemen şi Adina Sabău, care au şi apărat în meciul de Cupă cu Gloria Bistriţa.

“Cred că este benefic pentru Kelemen şi Sabău. Acum ele au şanse să joace mai mult şi să crească în valoare”, a mai spus managerul clubului.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 aprilie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Zapada

    4 April 2019 at 22:17

    Din cate știu e proaspăt divorțată Paula Teodorescu fosta visan deci Tadici cum faci selecția profesore ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in HANDBAL