Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău, pregătită pentru un final incendiar de campionat

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

În doar patru zile, gruparea de sub Meseş va juca acasă cu CSM Bucureşti şi în deplasare la Măgura Cisnădie, în ultimele două etape. Sălăjencele pot arbitra lupta la titlu şi pentru cupele europene, unde sunt implicate cele două echipe pe care le vor întâlni în ultimele două runde

După partida de la Buzău, HC Zalău are timpul necesar să preagătească ultimele două etape care se vor disputa într-un interval de  doar patru zile. În acest weekend, Liga Naţională este în pauză, având în vedere că are loc turneul final al Cupei României, urmând ca joia viitoarea şi duminica viitoare să aibă loc ultimele partide de campionat.

HC Zalău are un final incendiar de sezon şi urmează să joace cu două echipe implicate în lupta pentru titlu şi cupele europene.

Joia viitoare, pe 26 mai, la Zalău vine campioana CSM Bucureşti. Este un meci aşteptat cu sufletul la gură de fanii Zalăului, care cu siguranţă vor umple până la refuz sala pentru a vedea la lucru HC Zalău în compania celei mai galonate echipe din România. La doar patru zile  după acest joc, echipa antrenată de Gheorghe Tadici va pune punct final campionatului în deplasare la Măgura Cisnădie, partida urmând să aibă loc duminica viitoare, pe 29 mai.

Dacă CSM Bucureşti este implicată în lupta la titlu şi se află la un punct în spatele liderului Rapid, Măgura Cisnădie se luptă pentru locul 4, care duce în cupele europene. Gruparea din judeţul Sibiu este acum pe locul 5, după ce a obţinut doar o remiză cu CSM Slatina, însă se află la egalitate de puncte cu Gloria Buzău.

CSM Bucureşti şi Măgura Cinsădie, echipele care HC Zalău le va întâlni în ultimele două etape sunt angrenate în acest final de săptămână la turneul final al Cupei României. Cele două echipe se întâlnesc în prima semifinală programată sâmbătă, de la ora 11.00, la Mioveni. În a doua semifinală se duelează SCM Rm. Vâlcea şi Rapid Bucureşti, programată de la ora 15.30. Duminică, de la ora 11.00 este programată finala mică, iar de la ora 15.30 are loc finala mare.

You may also like

Leave a Comment