Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău are o jucătoare la Mondial. Mouna Jlezi joacă pentru Tunisia

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Pivotul de la HC Zalău este convocată la Naţionala Tunisiei, care participă la Campionatul Mondial într-o grupă cu Danemarca, Coreea de Sud şi Congo. Mouna Jlezi, care în vară a cucerit medalie şi la Cupa Africii va juca pentru a treia oară la un asemenea turneu final


Ani la rând, HC Zalău a dat jucătoare pentru echipa naţională a României, chiar şi la turneele finale. În iarna trecută, la Campiontul European, de la HC Zalău a fost convocată Alexandra Dindiligan, jucătoare care între timp de ajuns la CSM Bucureşti.Pentru Campionatul Mondial din Spania, care a început în aceste zile, HC Zalău a avut în lotul lărgit al României doi portari, pe Raluca Kelemen şi Paula Teodorescu.

Însă, niciuna nu a prins lotul final, astfel că România s-a deplasat în Spania fără nicio jucătoare de la formaţia zălăuană.De la HC Zalău va fi însă o handbalistă care va avea ocazia să joace la Campionatul Mondial. E

ste vorba de pivotul Mouna Jlezi, care va îmbrăca tricoul Tunisiei, naţională care se află în Grupa F, cu Danemarca, Coreea de Sud şi Congo. Mouna Jlezi este o jucătoare de bază în naţionala Tunisiei, iar în vară a făcut parte din echipa care a cucerit medalia de bronz la Cupa Africii.

Pivotul de la HC Zalău are acum ocazia să joace la al treilea Campionat Mondial, după ce a mai fost prezentă cu Tunisia în 2015 şi 2017.

“Este o jucătoare importantă în naţionala lor şi este titulară. Şi pentru echipa noastră, Mouna este utilă, mai ales pe faza de atac”, precizează Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment