Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău arată potenţial la început de sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

În meciurile din Cupa României, dar şi în prima etapă din Liga Naţională, formaţia zălăuană a făcut meciuri bune, chiar dacă a avut în faţă echipe de top, precum Gloria Buzău, Rapid Bucureşti şi Dunărea Brăila. Dacă meciul cu Rapid l-a câştigat şi a obţinut medalia de bronz, în partidele cu Gloria Buzău şi Dunărea Brăila, sălăjencele au condus până spre final, dar au pierdut şi din cauza lipsei de experienţă a unor jucătoare tinere

HC Zalău este echipa cu cel mai tânăr lot din Liga Naţională şi cu cele mai multe jucătoare românce. Cu toate acestea, formaţia zălăuană a arătat potenţial încă din primele meciuri ale noului sezon. Surpriza cea mare a fost cucerirea medaliei de bronz în Cupa României, după ce HC Zalău a câştigat cu Rapid Bucureşti în finala mică.

Echipa antrenată de Gheorghe Tadici a făcut faţă şi altor echipe de top din Liga Naţională, gen Gloria Buzău sau Dunărea Brăila. Sălăjencele au condus în semifinala cu Gloria Buzău până prin minutul 55, iar în prima etapă din campionat, cu Dunărea Brăila, HC Zalău a fost în avantaj până în minutul 45. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, iar gruparea de sub Meseş a pierdut ambele jocuri pe muchie de cuţit.

Până la urmă, gruparea antrenată de Gheorghe Tadici are toate premizele să facă un campionat bun şi să atace un loc cât mai sus, într-un campionat în care tot mai multe echipe pun accentul pe jucătoare străine.

“Am avut trei meciuri bune în care am avut momente foarte bune la turneul Cupei României, dar şi la meciul cu Dunărea Brăila, ca dovadă că am condus 45 de minute. Fetele au jucat bine şi au crescut în această perioadă”, spune Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment