Responsive Menu
Add more content here...


Handbal din nou cu spectatori în Sala Sporturilor din Zalău, după 19 luni!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

După mai bine de un an şi jumătate, perioadă în care a jucat meciuri oficiale doar pe terenuri străine, HC Zalău revine în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” pentru partida cu CSM Slatina, din etapa a II-a a Ligii Naţionale. Este primul joc în care publicul are acces în tribune, cu respectarea unor restricţii impuse de pandemie. Tribunele pot fi ocupate până la o capacitate de 75%, iar spectatorii trebuie să prezinte la intrarea dovada vaccinării, a unui test negativ sau dovada că au trecut prin boală în ultimele 90 de zile

Sâmbătă, ora 11.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”: HC Zalău – CSM Slatina

Sporturile care se desfăşoară în sală au avut cel mai mult de suferit pe perioada pandemiei, iar accesul publicului în sală nu a fost permis. Astfel, în sezonul trecut, toate jocurile din Liga Naţională s-au desfăşurat  sub formă de turnee, pe terenuri neutre, cu sălile închise. HC Zalău a fost privată nu doar de avantajul terenului propriu, ci şi de avantajul publicului zălăuan, care nu a mai văzut un meci oficial de handbal la Zalău, din februarie 2020, de la o partidă cu Gloria Bistriţa.

După 19 luni, iubitorii handbalului sunt aşteptaţi din nou în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, iar sâmbătă au ocazia să vadă din nou echipa favorită pe semicerc, în cadrul etapei a II-a din Liga Naţională.

HC Zalău întâlneşte pe CSM Slatina şi vine în faţa publicului după o performanţă notabilă în Cupa României, unde a reuşit să obţină medalia de bronz. La câteva zile după această performanţă, gruparea zălăuană a debutat şi în noua ediţie de campionat, tot la Brăila, unde a pierdut pe final în faţa Dunării, o echipă plină de jucătoare străine.

Sâmbătă, echipa antrenată de Gheorghe Tadici are ocazia să obţină prima victorie în campionat, însă nu va avea o misiune uşoară. CSM Slatina s-a întărit în  vară şi a transferat câteva jucătoare cu experienţă, iar în lot o are în continuare şi pe Lorena Ostase, unul dintre cei mai buni pivoţi din România. CSM Slatina vine la Zalău cu moral bun, după ce în prima etapă a câştigat cu Dacia Mioveni, scor 24 – 23.

Gheorghe Tadici: “Cuvântul de ordine este victoria. Vrem să-i facem fericiţi pe suporteri”

Partida cu CSM Slatina este prima în care HC Zalău va avea susţinere de la proprii fani după 19 luni. Tocmai de aceea, victoria într-un astfel de joc ar fi şi mai importantă pentru ca gruparea antrenată de Gheorghe Tadici să-i mulţumească pe suporteri, însetaţi de handbal după o aşa lungă pauză.

“Dacă la Brăila am făcut trei meciuri bune în decurs de patru zile în faţa unor adversari dificili, am speranţa că vom face un meci foarte bun şi cu CSM Slatina. Însă, întâlnim o echipă care a făcut transferuri foarte bune în această vară şi au o echipă echilibrată. Adversarul dispune de 10 – 11 jucătoare foarte bune, cu experienţă şi calităţi, unele dintre ele cu experienţă de naţională. Ne aşteptăm la o dispută de un nivel ridicat, dar cuvântul de ordine este victoria. Vrem să obţinem primele 3 puncte. Este primul joc în faţa propriilor suporteri şi vrem să-i facem fericiţi, chiar dacă sunt supuşi la anumite restricţii”, ne-a declarat Gheorghe Tadici. Partida dintre HC Zalău şi CSM Slatina are loc sâmbătă, de la ora 11.00.

Preţul unui bilet costă 10 lei, iar tichetele vor putea fi achiziţionate vineri între orele 11.00 -13.00 şi sâmbătă de la ora 09.00, la caseria sălii sporturilor.

You may also like

Leave a Comment