Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici, la “concurenţă” cu Mircea Lucescu. “Mă retrag odată cu el”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 148 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la HC Zalău a surprins pe toată lumea după partida din Giuleşti cu Rapid când a oferit o declaraţie şoc vizavi de retragerea sa din handbal. Deşi a spus anul trecut că este ultimul său sezon, fostul selecţioner a “întors-o ca la Ploieşti” şi se pare că mai doreşte să antreneze şi din vară încolo. În faţa presei naţionale, tehnicianul a spus că se va retragre atunci când o va face şi reputatul antrenor Mircea Lucescu care are 78 de ani

La aproape 72 de ani, lui Gheorghe Tadici nu pare să-i stea gândul la retragere. Asta deşi anul trecut el anunţa că este ultimul său sezon în handbal şi că după ce va împlini 50 de ani de antrenorat se va da la o parte. Într-o declaraţie pentru presa locală, antrenorul lui HC Zalău spunea că l-a informat de intenţia sa inclusiv pe Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, instituţie care finanţează echipa de peste 15 ani.

Lucrurile par să fie total diferit, iar fostul selecţioner nu mai pare să fie cu gândul la retragere. Cel puţin asta reiese dintr-o declaraţie şoc pe care a oferit-o miercuri în Giuleşti, după partida cu Rapid, din cadrul etapei a XII-a a Ligii Naţionale.

Tadici a “întors-o ca la Ploieşti”, iar în faţa presei centrale a spus că se va retrage odată cu Mircea Lucescu. În condiţiile în care Mircea Lucescu are 78 de ani şi încă nu a pomenit de retragere chiar dacă anul trecut s-a despărţit de Dinamo Kiev, Tadici lasă să se înţeleagă că va mai fi antrenor încă câţiva ani! Asta bineînţeles dacă şi starea de sănătate îi va permite.

“Sunt mai sănătos decât vor mulţi şi decât cred mulţi. Mă voi retrage când se va retrage şi Lucescu”, a spus Tadici, care în câteva cuvinte a vorbit şi despre înfrângerea cu Rapid, la 12 goluri diferenţă, considerând că scorul este unul mincinos.

Legat de retragerea sa din handbal, Gheorghe Tadici a mai vorbit în urmă cu patru luni.

“Am văzut că s-a făcut un caz despre acest subiect al retragerii şi am un mesaj pentru cei care îmi poartă grija în această privinţă. Nu ştiu dacă va fi sau nu ultimul meu sezon ca antrenor, dar voi rămâne în activitate atâta timp cât sănătatea îmi va permite.Mai mult, atâta timp cât am mai multă putere de muncă decât alţi antrenori mai tineri nu am de ce să mă retrag. Este adevărat că la anul fac 50 de ani de activitate, dar asta nu înseamnă că mă retrag”, a spus Tadici pentru FANATIK.

You may also like

Leave a Comment