Responsive Menu
Add more content here...


Gabriel Găvriluț, medicul care i-a redat o nouă şansă la viaţă unui bărbat aflat în stare critică

by Stirile din Salaj
0 comment 345 views
A+A-
Reset

Reputatul doctor şi echipa sa de la Secţia Pneumologie a Spitalului Județean de Urgenţă Zalău au rezolvat cu brio un nou caz extrem de delicat – au readus la viaţă un bărbat ajuns la spitalul din municipiu în stare critică. În semn de recunoştinţă, familia pacientului a ţinut să mulţumească public medicului Gabriel Găvriluț şi echipei sale de profesionişti, datorită cărora “reușim cu toţii să ne mai bucurăm împreună de viață”

Iată, ne-a fost trimisă pe adresa redacției o scrisoare de recunoștință și apreciere privind profesionalismul, empatia și omenia de care a dat dovadă unul dintre medicii Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Categoric, atitudinea domnului doctor nu este una singulară și deloc întâmplătoare, profesionalismul și dăruirea membrilor corpului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău fiind o stare de normalitate.

Desigur, ca și în orice meserie, există și neîmpliniri, însă, atunci când plusurile se dovedesc net superioare, nu avem decât a recunoaște, respecta și face cunoscute faptele bune.

Întotdeauna, în general și în orice domeniu de activitate putem fi interpretați fie buni, fie răi, totul depinde însă de povestitorul care spune povestea și mai ales de onestitatea și sinceritatea cu care o abordează…
Redăm în cele ce urmează conținutul scrisorii pe care am primit-o:


“Gânduri de mulţumire şi apreciere
În acord total cu ceea ce se scria zilele trecute despre doamna doctor Amalia Găvriluţ, am dori să aducem și noi public mulţumiri personalului de pe Secţia Pneumologie a Spitalului Județean de Urgenţă Zalău pentru intervenţia avută în cazul tatălui nostru căruia, d-nul doctor Gabriel Găvriluţ, împreună cu echipa medicală de pe secţie, i-au redat o nouă şansă la viaţă.

La mijlocul lunii noiembrie a anului trecut tatăl nostru a ajuns în stare critică la Urgența Spitalului Județean de Urgență Zalău. Acolo, după numeroase investigații, a fost transferat pe secția Pneumologie a spitalului, unde a fost preluat de dr. Gabriel Găvriluț, căruia îi mulțumim pe această cale. Chiar dacă analizele preliminare indicau o stare precară de sănătate, cu o afecțiune pneumologică extrem de gravă, odată internat, sub atenta monitorizare a personalului de aici și cu o schemă de tratament potrivită prescrisă de d-nul doctor, rezultatele bune au început să apară. Trei săptămâni a durat spitalizarea, iar îmbunătățirile s-au văzut de la o zi la alta.

Pe lângă intervenția directă și interesul manifestat de d-nul doctor, recuperarea a fost posibilă și datorită unei sporite griji manifestate de către asistentele și infirmierele de la secția Pneumologie, cărora le îndreptăm aprecieri și mulțumiri pentru interesul și grija crescută pe care au manifestat-o permanent pe parcursul spitalizării.

Dacă în momentul internării, fiind informați despre rezultatele analizelor, eram sceptici cu privire la evoluția stării de sănătate a tatălui nostru, luminița de la capătul tunelului a apărut odată cu administrarea tratamentului de către d-nul doctor, iar la trei săptămâni distanță, la externarea din spital, putem să afirmăm că azi reușim să ne mai bucurăm împreună de viață datorită intervenției d-nului doctor și a echipei de profesioniști de pe secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Mulțumiri și aprecieri din partea familiei Nicoară!”.

You may also like

Leave a Comment