Responsive Menu
Add more content here...


Foto. Un strop de fericire din partea pompierilor sălăjeni pentru copiii din centrele de plansament din Zalău și Cehu Silvaniei – marcând Ziua Internațională a Fericirii

Pe data de 20 martie se serbează în toată lumea Ziua Internațională a Fericirii. Copiii din centrele de plasament din Zalău și Cehu Silvaniei au celebrat această zi, considerând că și ei au motive de fericire, chiar dacă viața „s-a jucat cu ei“, astfel pompierii sălăjeni le-au adus numeroase jucării

by Mihai POP
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Nu cât avem, ci cât de mult ne bucurăm de ce avem, iată ce înseamnă fericirea.“– Charles Spurgeon

Cu siguranță mulți ne dorim să facem din lume un loc mai bun și mai frumos, acest lucru fiind posibil în primul rând prin implicarea în comunitatea din care facem parte. Orice faptă bună, gest sau ajutor oricât de mic pe care îl putem oferi, poate însemna mult pentru cineva.

Astfel, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a organizat o campanie umanitară pentru copii, dorind să aducă un strop de fericire celor mai puțin norocoși, chiar de “Ziua Internaţională a Fericirii”, care se sărbătorește în fiecare an, la data de 20 martie.

Cum cea mai mare bucurie a celor mici sunt jucăriile, pompierii sălăjeni s-au mobilizat și au donat numeroase jucării și jocuri copiilor minunați din cadrul Complexelor de Servicii Sociale din municipiul Zalău și din localitatea Cehu Silvaniei.

Copiii au radiat de fericire când fiecare și-a ales ce i-a plăcut, bucuria din vocile lor fiind de nedescris, o fetiță spunându-ne ce înseamnă pentru ea fericirea: “Să fiu fericită înseamnă să mă joc cu jucăriile împreună cu copiii și să râdem cu toții!”

 

 

You may also like

Leave a Comment