Responsive Menu
Add more content here...


”Siguranța în mediul școlar” – eveniment organizat la Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca

Siguranța în mediul școlar reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul Școlar Județean Sălaj. Astfel că împreună cu Casa Corpului Didactic Sălaj au organizat la Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca două evenimente cu tema: ”siguranța în mediul școlar”

by Mihai POP
0 comment 206 views
A+A-
Reset

Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Casa Corpului Didactic Sălaj au organizat vineri, 26 aprilie 2024, la Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca două evenimente cu tema: siguranța în mediul școlar.

– Activitatea de follow-up din cadrul Seminarulului județean „Îmbunătățirea managementului interinstituțional al cazurilor de violență din mediul școlar”;

-Cercul pedagogic al coordonatorilor pentru proiecte și programe educative școlare și extrașcolare – activitate susținută de către doamna profesor Suciu Marta și coordonată de inspector școlar, prof. dr. Rus Mădălina – Ioana

Menționăm că activitatea de follow-up este cea de-a patra acțiune organizată, din cadrul Seminarulului județean „Îmbunătățirea managementului interinstituțional al cazurilor de violență din mediul școlar”.

Au participat coordonatorii pentru proiecte și programe educative școlare și extrașcolare, cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca, iar din rândul instituțiilor partenere au fost prezenți reprezentanți ai: Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, Primăriei Comunei Creaca, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj, Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională Sălaj și Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Sălaj.

Evenimentele organizate au avut direcții specifice de acțiune și operaționalizarea, pe domenii instituționale de competență a Procedurii privind managementul cazurilor de violență în mediul școlar, aprobată prin Ordinul de Ministru nr. 6235/2023.

Mulțumim domnului director, prof. Zaharie Gadiel și colectivului de cadre didactice de la Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca, pentru implicarea în organizarea evenimentelor, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Sălaj .

You may also like

Leave a Comment