Responsive Menu
Add more content here...


Partidul REPER: “Comasarea alegerilor încalcă principiile fundamentale într-un stat ce se declară a fi democratic și european”

Partidul din care face pare şi deputatul Alin Prunean a reuşit, în instanță, să trimită ordonanța comasării alegerilor la Curtea Constituțională

by Stirile din Salaj
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Pe data de 19 martie, Partidul REPER  – din care face parte şi deputatul de Sălaj, Alin Prunean – a reușit, în instanță, să trimită ordonanța comasării alegerilor la Curtea Constituțională!

”Guvernul României a depus tot efortul pentru a crea ilegal un avantaj partidelor-sistem, în detrimentul celorlalți competitori electorali. Suntem într-o situație în care avem două dispoziții legale care reglementează aceeași chestiune și anume aceea a compunerii birourilor electorale, dispoziții care, în mod evident, sunt contradictorii.

Acest fapt conduce în final la restrângerea drepturilor electorale, încâlcând principii fundamentale într-un stat ce se declară a fi democratic și european.

Este greu de înțeles această teamă a PSD-PNL, care îi face să apeleze inclusiv la abuzuri legislative împotriva Partidului REPER”, a declarat deputatul Andrei Lupu, candidat din partea REPER la alegerile europarlamentare.

You may also like

Leave a Comment