Responsive Menu
Add more content here...


Tineri cercetaţi penal pentru infracţiuni rutiere. Cum au fost prinşi de poliţişti

Doi tineri sunt cercetați după ce au condus un autovehicul neînmatriculat și fără permis și au fost depistați de polițiștii de la Rutieră

by Mihai POP
0 comment 158 views
A+A-
Reset

La data de 28 aprilie a.c., la ora 14.50, în localitatea Popeni, polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic un localnic de 28 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 28 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, duminică, 28 aprilie a.c., la ora 17.50, în localitatea Cosniciu de Jos, polițiștii Secției nr.7 Poliție Rurală Nușfalău au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din localitatea Șerani, județul Bihor, în timp ce conducea un moped neînmatriculat, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

You may also like

Leave a Comment