Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Trei elevi de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău au obţinut locul 1 la un Concurs de educație financiară

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Prin programul “Școala de bani” s-a desfășurat la unitățile de învățământ din Zalău un simpozion tematic cu ocazia Zilelor Educației Financiare. Totodată, a avut loc şi un concurs pe echipaje, separat pentru ciclurile gimnazial și liceal. Elevii de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” – Terheșiu Nicoleta, Lazăr Danina și Marian Eduard – au câștigat premiul I la secțiunea ciclului gimnazial


În cadrul consorțiului școlar “Silvania-Șincai-Eminescu-Bărnuțiu” s-a desfășurat, marți, 04 aprilie 2023, un simpozion tematic cu ocazia Zilelor Educației Financiare.

Au participat elevi și profesori de la cele patru unități de învățământ, având loc și un concurs pe echipaje, separat pentru ciclurile gimnazial și liceal.

A avut loc o competiție strânsă între echipaje, arătând astfel buna pregătire și documentare pe care o dețin toți elevii participanți, punând în dificultate juriul compus din reprezentanții unei instituții financiare bancare din oraș care au realizat și o prezentare a conceptului “Școala de bani”, înainte de desfășurarea concursului.

După o deliberare atentă a juriului, echipajul clasei a VIII-a F de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău, format din elevii Terheșiu Nicoleta, Lazăr Danina și Marian Eduard, a câștigat premiul I la secțiunea ciclului gimnazial.

Îi felicităm pe această cale atât pe ei, cât și pe restul elevilor, care au depus eforturi susținute pentru a realiza lucrări bune!

You may also like

Leave a Comment