Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Profesorul Gheorghe Moga, lansarea cărții „Breviar de cuvinte şi expresii”, cu sala plină la Jibou

by Mihai POP
0 comment 66 views
A+A-
Reset

Lume multă, peste 70 de persoane, dacă nu mai bine, ceea ce este foarte bine pentru o lansare de carte, astăzi la Casa de Cultură din Jibou la prezentarea noii cărți a prof. Gheorghe Moga, „Breviar de cuvinte și expresii”, volum apărut în cadrul colecției „Scriitori Sălăjeni” a Editurii Caiete Silvane a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj

Un eveniment cu semnificații importante și profunde a fost lansarea de carte de la Casa de Cultură din Jibou din 8 noiembrie, unde profesorul Gheorghe Moga și-a prezentat volumul „Breviar de cuvinte şi expresii”, apărut în cadrul colecției „Scriitori Sălăjeni” a Editurii Caiete Silvane.

Gheorghe Moga, doctor în filologie, profesor de limba și literatura română timp de 39 de ani în Jibou, autor și publicist cu activitate bogată în reviste de specialitate, ne surprinde foarte plăcut cu forța intelectuală și abordarea deplin fundamentată științific cu care ne conduce pe un drum corect al înțelegerii fenomenului lingvistic.

”Să-i fim recunoscători pentru activitate, pentru dedicarea sa față de limba română, pentru că împărtășește esența cunoștințelor sale și reușește să atragă publicul de partea dragostei pentru limba română.

Îi mulțumim profesorului Gheorghe Moga pentru noul său volum „Breviar de cuvinte şi expresii”, dar și pentru pasiunea și efortul depus, pentru ca nenumărate generații de elevi să cunoască și să aprecieze limba română”, a transmis deputatul Florian Neaga.

You may also like

Leave a Comment