Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Nuntă pe semicerc. Zălăuanca Cristina Sântămărean s-a căsătorit cu un fost handbalist

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Portăriţa originară din Zalău şi-a unit destinele sâmbătă cu Gabriel Borodi, fostul portar de la HCM Constanţa, care acum este antrenor federal la cadeţi şi juniori, în cadrul Federaţiei Române de Handbal


În Liga Naţională de handbal feminin mai evoluzează foarte puţine jucătoare originare din Zalău, însă cele care încă mai activează la acest nivel au rezultate foarte bune.

Chiar în sezonul trecut, zălăuanca Alina Czeczi a fost golghetera campionatului, cu 180 de goluri marcate pentru Dunărea Brăila, iar “portăriţa” Cristina Sântămărean a fost medaliată cu bronz, în tricoul celor de la Gloria Bistriţa.

Şi pe plan personal, anul 2019 a fost unul reuşit pentru “portăriţa” originară din Zalău, care sâmbătă a făcut cel mai important pas şi s-a căsătorit. Alesul inimii sale este un fost handbalist, tot portar, care are în palmares titlul de campion al României cu HCM Constanţa.

Gabriel Borodi este originar din Braşov şi în ţară a jucat pentru mai multe echipe, precum Dinamo, Steaua, CSM Oradea, CSM Călăraşi şi HCM Constanţa.

Cu formaţia de la malul mării a obţinut şi cele mai bune rezultate câştigând titlul de campion, dar şi Cupa Cupelor. Borodi şi-a trecut în palmares această competiţie europeană şi când evolua în Israel, la Maccabi Rehovot.

Deşi nu mai activează ca şi portar, Gabriel Borodi a rămas în fenomen şi este  antrenor federal pentru cadeţi şi juniori în cadrul Federaţiei Române de Handbal.

Nunta dintre cei doi sportivi a avut loc sâmbătă. Starea civilă şi cununia civilă a avut loc la Braşov, după care mirii au petrecut alături de invitaţi  într-o locaţie superbă din Cheile Grădiştei Fundata.

În cea mai frumoasa zi din viaţă, Cristina a purtat o superbă rochie albă, în timp ce alesul inimii sale a îmbrăcat un costum negru cu accesorii de culoare verde.

Dacă pe plan personal este împlinită, pe plan sportiv, Cristina Sântămărean trebuie să decidă în perioada următoare la ce echipă va evolua. Până în momentul de faţă ea ar în cv mai multe grupări importante din handbalul feminin românesc. “Portăriţa” a mai trecut pe la HC Zalău,  Columbelles 2D France, Rulmentul Braşov, CSM Bacău, Corona Braşov, HCM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa, formaţie de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut.

În final, redacţia Sportul Sălăjean le urează tinerilor casă de piatră şi multă fericire!

You may also like

Leave a Comment