Responsive Menu
Add more content here...


Sălăjeanul Rareş Pop, prezent la reunirea lotului Universităţii Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Portarului zălăuan i-a expirat împrumutul la Sticla Arieşul Turda şi acesta a fost prezent vineri sub comanda lui Cristi Dulca, alături de alţi trei portari, printre care şi un portughez ajuns în această vară la “U” 


În ultimii ani, judeţul Sălaj nu s-a putut mândri cu portari de excepţie, iar în afară de Claudiu Băican, Cristian Man sau Alex Gudea, un singur nume a mai evoluat la un nivel profesionist.

Este vorba de zălăuanul Rareş Pop care a ajuns la “U” Cluj, formaţie la care mai este legitimat un tânăr de perspectivă, Andrei Pop, cel care a debutat în Liga a III-a la FC Zalău.

Rareş Pop este unul dintre cei mai promiţători portari ai judeţului Sălaj, dar acesta se află de câţiva ani la “U” Cluj, echipă pentru care a evoluat în Liga a IV-a. Odată cu promovarea “şepcilor roşii” în Liga a III-a, zălăuanul a fost împrumutat la AFC Odorheiu Secuiesc, iar în sezonul trecut, Rareş Pop  a apărat buturile formaţiei Sticla Arieşul Turda, tot în cel de-al treilea eşalon.

Însă, odată cu încheierea sezonului 2018 – 2019, împrumutul lui Rareş Pop la Turda a expirat, iar vineri, portarul sălăjean a fost prezent la reunirea lotului la “U” Cluj, sub comanda lui Cristi Dulca. Totuşi, la reunirea lotului, pe lângă zălăuan au mai fost prezenţi alţi trei portari, Jose Costa (transferat în această vară), Iulian Dinu şi Andrei Gorcea (fost internaţional U 17).

Mai mult, din păcate pentru Rareş Pop, la “U” Cluj a revenit între timp şi Cosmin Dur-Bozoancă, ales cel mai bun tânăr jucător în sezonul 2018 – 2019. Deşi Dur-Bozoancă a fost prezent la reunirea Petrolului Ploieşti şi a plecat în cantonament cu ploieştenii, în cele din urmă, Coco a ales să continue încă un sezon la Universitatea.

În aceste condiţii, pare greu de crezut că sălăjeanul nostru va rămâne în lotul “şepcilor roşii” în sezonul viitor şi ar putea fi împrumutat din nou.

Poate îl vom vedea în tricoul celor de la SCM Zalău. Cert este că în luna iunie 2018, Rareş Pop ne-a confirmat faptul că a semnat un nou contract cu “U” Cluj, valabil pentru următorii trei ani, ceea ce înseamnă că sălăjeanul mai are doi ani de contract  cu gruparea care îşi propune să ajungă în acest sezon, din nou, în Liga 1.

Sursa foto: Cristian Cosma / FC Universitatea Cluj

You may also like

Leave a Comment