Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Liderul Steaua, prea puternic pentru SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Gruparea bucureşteană a reuşit să câştige în minim de seturi partida de sub Meseş. Însă, poate că scorul este un pic prea drastic, Zalăul având momente foarte bune în joc, în care s-a ridicat la nivelul adversarului şi parcă ar fi meritat măcar un set. Însă, meritatul cu reuşitul câteodată nu se împacă, iar Steaua s-a impus cu 3 – 0 la Zalău şi rămâne liderul campionatului


După o deplasare lungă și dificilă la Constanța, din care SCM Zalău s-a întors doar cu un punct, perioada dificilă a continuat, iar în această după amiază, sub Meseș a poposit tocmai liderul din Divizia A1, Steaua București.

Era un adversar dificil, fără doar și poate, dar zălăuanii speră la o minune și au intrat încrezători pe teren cu gândul la un rezultat pozitiv.

De altfel, chiar daca startul de meci a aparținut steliștilor, scor 0 – 4, în cele din urmă, SCM avea să revină pe tabelă și să întoarcă rezultatul, scor 11 – 10. Din păcate pentru echipa gazdă și pentru publicul numeros aflat în tribune, Steaua a revenit la conducere, scor 12 – 13 și a continuat să de distanțeze, 13 – 17, pentru ca în final să câștige primul set cu 25 – 18.

Și în setul al doilea, tot steliștii au fost cei care au avut inițiativa și care s-au instalat la conducere, dar Zalăul a ținut aproape tot setul. In final, in ciuda eforturilor echipei lui Dragan Kobiljksi, și setul al doilea a fost al steliștilor, scor 23 – 25.

SCM Zalău spera sa obțină ceva măcar în setul al treilea și începutul a fost promițător, entuziasmul zălăuanilor fiind alimentat și de as-ul reușit de Alexandru Ionescu. Totuși, deși a condus cu 3 – 2, SCM s-a văzut egalat și mai apoi a pierdut conducerea, steliștii distantandu-se pe tabelă. Zalăul s-a apropiat din nou la un punct, scor 18 – 19, moment în car antrenorul Stelei a cerut timeout.

Chiar daca publicul a încercat să împingă de la spate echipa gazdă, în cele din urmă, Steaua avea să câștige și setul al treilea, scor 21 – 25.

Chiar daca scorul e un pic cam drastic, pe alocuri, Zalăul s-a ridicat la nivelul adversarului și a avut o evoluție solidă, chiar daca toate punctele din acest joc vor merge la București.

Pentru SCM Zalău urmează un nou meci dificil, returul din Cupa României cu Dinamo București. Meciul va avea loc miercuri, in Sala Sporturilor din Zalău.

SCM Zalău – Steaua București 0 – 3 (-18, – 23, – 21)

You may also like

Leave a Comment