Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Incendiu de proporții pe Piscuiul Ronei

Aproape trei hectare de vegetație uscată au ars în această după-amiază, iar reprezentanţii ISU Sălaj spun că a fost vorba despre 6 focare. În spatele incendiului s-ar fi aflat o "mână criminală"

by Tiberius NICODA
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Astăzi, 5 martie, Secția de pompieri  Jibou a fost solicitată să intervină în cursul după-amiezii la un incendiu de proporţii la vegetația uscată de pe Piscuiul Ronei, în apropiere de oraşul Jibou.

Incendiul s-a manifestat la vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 3 hectare, prin 6 focare.

Vântul a favorizat propagarea incendiului, astfel că echipajele de intervenţie s-au luptat mult cu flăcările care s-au extins cu repeziciune.

După o acţiune ce a durat aproximativ 2 ore, pompierii militari au reuşit să lichideze incendiul.

Cercetările legat de identificarea autorilor care au provocat incendiul sunt în curs de desfășurare. Se presupune că incendiul ar fi putut fi provocat cu intenție.

Vom reveni cu noi date legate de acest eveniment pe măsură ce vom avea noi informații.

 

“Am trecut prin zonă şi am văzut o mare suprafaţă de vegetaţie în flăcări. A fost foc mare pe Piscuiul Ronei. Ceva… inteligent a aprins dealul şi cred că au ars câteva hectare. Am văzut că pompierii jibouani s-au luptat mult timp cu focul. Nu ştiu dacă au reuşit să îl stingă…”, a povestit un martor pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment