Responsive Menu
Add more content here...


Fostul şef de post din Camăr, condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins băut la volan

by Eduard FARCAS
0 comment 2.7K views
A+A-
Reset

Vineri, Dănilă Jula a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj , după ce a fost prins că s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,67 mg/l


Magistraţii Curţii de Apel Cluj s-au pronunţat, pe 27 octombrie, în cazul poliţistului Dănilă Jula, fostul şef de post din Camăr, judecat pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Şeful Postului de Poliţie din Camăr, a fost oprit în trafic pe data de  4 noiembrie 2016 în timp ce se afla la volanul autoturismului proprietate pesonală. Poliţiştii rutieri l-au pus să sufle în etilotest, iar apoi s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice, aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,67 mg/l în aerul expirat.

Invitat să meargă la spital pentru a i se preleva mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a refuzat categoric. I s-a intocmit dosar penal şi a fost trimis în judecată.

Totul s-a petrecut în timp ce acesta era în funcţie, pentru că s-a pensionat abia anul acesta.

Procurorii l-au trimis în judecată, iar pe 19 aprilie magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei s-au pronunţat, condamnându-l pe acesta la un an de închisoare cu suspendare. Procurorii nu au fost însă de acord cu această decizie şi au făcut apel la Cluj, unde judecătorii s-au pronunţat pe 27 octombrie, conform colegiilor de la Graiul Sălajului.

You may also like

Leave a Comment