Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheș, poziție tranșantă legată de conflictul sângeros din Israel

by Mihai POP
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Cristian Terheș anunță faptul că Uniunea Europeană a suspendat fondurile pentru Autoritatea Palestiniană până când se clarifică situația. De asemenea, europarlamentarul transmite faptul că a cerut suspendarea acestor fonduri din iulie 2023


Uniunea Europeană a suspendat luni finanțarea Autorității Palestiniene în urma atacului terorist comis de Hamas în Israel, cel mai grav atac din ultimele cinci decenii, coincizând și cu aniversarea a 50 de ani de la războiul de Yom Kippur.

Cristian Terheș susține că această decizie este „salutară, dar nu suficientă”.

Din iulie 2023 am cerut suspendarea acestor fonduri până când nu sunt eliminate cărțile prin care copiii arabi sunt îndoctrinați cum să urască și să omoare evrei. Este absurd să pretinzi și să ceri pace când finanțezi o parte ca să întrețină conflictul.

Decizia UE este salutară, dar nu suficientă. Vor trebui investigate toate aceste fonduri pentru a identifica dacă au susținut terorismul.

Am fost în urmă cu o lună în Israel tocmai pentru a mă documenta de la fața locului cu privire la această problemă, iar situația nu era pozitivă deloc.

You may also like

Leave a Comment