Responsive Menu
Add more content here...


Elias Rad: “În 2021 vreau să mă autodepăşesc”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 50 views
A+A-
Reset

După rezultatele foarte bune înregistrate în 2020 – la finalul căruia Elias a devenit primul culturist aflat pe locul 1 în clasamentul celor mai buni sportivi la probele neolimpice, sportivul de la CS Alfa Zalău îşi doreşte rezultate şi mai bune în acest an


Anul 2020 a fost un an plin de realizări pentru Elias Rad. După o pauză de aproape 3 ani, culturistul a revenit în competiţiile oficiale, reuşind performanţe notabile. A devenit campion mondial cu echipa României, câştigând şi titlul de campion balcanic.

A reuşit un rezultat bun şi la Campionatul Naţional, astfel că toate aceste rezultate l-au propulsat în topul celor mai buni sportivi ai Sălajului.În topul alcătuit de DJST Sălaj, Elias Rad a ocupat locul 1 în topul sporturilor neolimpice, fiind pentru prima dată în istorie când un culturist ocupă această poziţie.

“Anul 2020 a fost un an plin de provocări, mai ales cu pandemia de coronavirus şi problemele de la nivel global. Pe mine m-a motivat şi mi-am propus să demonstrez societăţii şi persoanelor care mă urmăresc că se poate în orice condiţii şi poţi să-ţi faci timp în orice moment pentru a realiza ce-ţi propui. Pot să zic că m-am autodepăşit, atât în ceea ce priveşte partea de culturism, cât şi în ceea ce priveşte clasamentul celor mai buni sportivi din Sălaj”, ne-a declarat Elias Rad.

Absolvent al Şcolii de Poliţie din Cluj-Napoca, Elias Rad nu va neglija sportul în 2021 şi pentru acest an îşi propune să nu lase ştacheta jos şi să repeta “isprăvile” de anul trecut. .

“Pentru 2021 mi-am propus să concurez din nou şi îmi doresc să mă autodepăşesc din nou. Vreau o formă mai bună, fiind scopul meu principal. Vreau să concurez la Campionatul Naţional, iar dacă voi fi convocat din nou la lot, să concurez pe plan internaţional”, spune cel mai bun sportiv al Sălajului la probele neolimpice în anul 2020

“Mi-era greu să mă descurc fără ajutorul domnului Liviu Unguruşan”

Elias Rad a avut performanţe deosebite în anul 2020, însă, se arată dezamăgit de modul în care a fost tratat de autorităţile locale care nu i-au acordat niciun sprijin financiar, fiind recunoscător de ajutorul primit de la Liviu Unguruşan.

“Fără ajutorului domnului Liviu Unguruşan şi al clubului CS Alfa Zalău îmi era mult mai greu să mă descurc în pregătire, deoarece aici intervin nişte costuri destul de mari pe plan nutriţional. M-a ajutat cu suplimente, cu sfaturi. Am rămas dezamăgit de faptul că nu am primit mai mult sprijin de la autorităţile locale, având în vedere că am avut nişte performanţe destul de bune care nu sunt întâlnite la orice pas. Mi-aş dori ca în viitor să primim şi noi un sprijin financiar pentru că nu este uşor să concurezi la nivel naţional, dar mai ales internaţional”, spune Elias Rad.

You may also like

Leave a Comment