Jibouanul Adrian Prodan se remarcă pe scena concursului Mr. Olympia Amateur Eastern Europe!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 51 views
A+A-
Reset

La prima sa participare la o competiție importantă, culturistul a reuşit să obţină un surprinzător loc 5 la categoria Men’s Physique Open din cadrul concursului Mr. Olympia Amateur Eastern Europe

La finele săptămânii trecute, Cluj-Napoca a găzduit un important eveniment pentru practicanţii şi iubitorii de culturism. În Sala Polivalentă “BT Arena”, timp de două zile s-a desfăşurat concursul de culturism “Mr. Olympia Amateur Eastern Europe”. Concursul a propus mai multe categorii pentru amatorii de culturism, iar la una dintre ele a participat, pentru prima dată, şi un sportiv din Jibou.

Este vorba despre Adrian Prodan (n. 30 iunie 1997), sportiv care pentru acest eveniment s-a pregătit la o sală din Cluj-Napoca.

Însă, când s-a aflat acasă la Jibou, Prodan s-a pregătit sub comanda antrenorului Alex Bîgi la sala Kickboxing & MMA Jibou.

Antrenamentele sale au dat roade, iar la primul său concurs de culturism, jibouanul a reuşit să obţină locul 5 la categoria Men’s Physique Open, categorie la care a fost singurul român! Este un rezultat care îi dă încredere sportivului că poate obţine şi mai mult.

Să spunem că, în copilărie, Adrian Prodan a cochetat cu “sportul rege”, fiind legitimat la Luceafărul Bălan.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 august.

You may also like

Leave a Comment