Responsive Menu
Add more content here...


La aproape 61 de ani, încă se ţine tare – Ioan Laslo, pe scena unuia dintre cele mai puternice concursuri de culturism din lume!

by Călin ONICAŞ
0 comment 293 views
A+A-
Reset

Chiar dacă a depăşit “borna” de 60 de ani, şimleuanul se ţine tare şi acum în concursurile de culturism. La a doua competiţie valorică din lume, la care au participat sportivi din 30 de ţări, Nelu Laslo a avut o prestaţie meritorie

În luna decembrie, şimleuanul Ioan Laslo împlineşte vârsta de 61 de ani. La această vârstă, mulţi foşti sportivi de performanţă sunt bunici şi se ocupă de nepoţi, cărora le pot povesti momente frumoase sau mai puţin frumoase din cariera sportivă. Nu este cazul lui Nelu Laslo, cel care ţine drapelul ridicat şi acum, când a trecut de “borna” celor şase decenii de viaţă!

Şimleuanul este un exemplu viu de urmat pentru generaţiile de tineri care vin din urmă. Muncitor, ambiţios, disciplinat, “curat” şi cu un regim de viaţă sănătos, Ioan Laslo se ţine tare!

În luna septembrie, sportivul de la poalele Măgurii a participat cu succes la “INBA Elite Grand Prix România”, un puternic concurs de culturism şi fitness, la startul căruia s-au aflat 180 de sportivi din 10 ţări! La categoria Masters +60 ani, şimleuanul s-a clasat pe primul loc!

La nici o lună distanţă, Ioan Laslo a urcat din nou pe scenă la o competiţe de anvergură. În perioada 20 – 22 octombrie, Sala “Auditorium Pallady” din Bucureşti a fost gazda evenimentului “INBA-PNBA NATURAL UNIVERSE”. Pentru cei care nu ştiu, acest concurs de culturism este considerat al doilea pe mapamond, după arhicunoscutul “Mr. OLIMPIA”.

La ediţia din acest an, desfăşurată în capitala României, au urcat pe scenă sportivi din nu mai puţin de 30 de ţări. Printre aceştia s-a aflat şi Ioan Laslo, cel care a reprezentat clubul CS Gold GYM Şimleu Silvaniei, Sălajul şi chiar România.

La categoria + 60 ani, sălăjeanul nostru a avut o prestaţie meritorie, la finalul căreia s-a clasat pe locul 6. De fapt, clasarea aproape că nici nu mai contează. La vârsta de peste 60 de ani, liniştit se poate aplica sloganul lansat de Pierre de Coubertin la Olimpiadă: “Cel mai important lucru la Jocurile Olimpice nu este să câştigi, ci să participi!”.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri 25 octombrie.

You may also like

Leave a Comment