Apreciere pentru o carieră de succes. Liviu Unguruşan, premiat de Federaţia Română şi Internaţională de Culturism

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 78 views
A+A-
Reset

Fostul culturist a fost premiat de către Federaţia Română şi Federaţia Internaţională de Culturism în semn de apreciere pentru performanţele obţinute de-a lungul carierei sportive în cadrul evenimentului Legendele Culturismului Românesc


Liviu Unguruşan s-a născut la data de 15 februarie 1960, la Moigrad (comuna Mirşid), fiind cel care a pus bazele primei secţii de Culturism din Sălaj, în cadrul clubului AS Armătura Zalău. A devenit ulterior unul dintre cei mai mari culturişti ai judeţului. De-a lungul carierei a reuşit urce pe podium la competiţii importante de pe plan intern şi chiar internaţional, fiind un sportiv care s-a remarcat şi la categoria “Masters”.

A contribuit la dezvoltarea acestui sport în judeţul Sălaj şi nu numai, iar în semn de apreciere pentru performanţele obţinute de-a lungul carierei sportive, Federaţia Română de Culturism şi Federaţia Internaţională de Culturism i-au oferit sălăjeanului o diplomă specială.

Liviu Unguruşan a fost premiat la finalul săptămânii trecute, la Sibiu, acolo unde a avut loc Campionatul Naţional.De precizat este faptul că Liviu Unguruşan a reprezentat Sălajul la competiţiile oficiale din 1983, iar în prezent este preşedintele Clubului Sportiv Alfa Zalău. Cei care doresc să practice acest sport şi să participe la astfel de competiţii, pot apela la serviciile sale.

Ioan Santavan, medaliat cu aur la Naţionale

La competiţia de la Sibiu, judeţul nostru a fost reprezentat de Ioan Santavan (CS Alfa Zalău), sportiv ce a cucerit două medalii, dintre care una de aur la categoria de vârstă Masters.Santanvan a reuşit să obţină medalia de aur la bodybuilding master 50 – 55 ani şi medalia de argint la bodybuilding clasic master 50 – 55 de ani.

You may also like

Leave a Comment