Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Laslo şi Victoria Albert, medaliaţi la un concurs internaţional de culturism şi fitness din capitală

by Mircea ARDELEAN
0 comment 282 views
A+A-
Reset

Rezultate bune obţinute de sportivii de la CS GOLD GYM Şimleu Silvaniei la “INBA Elite Grand Prix România” din Bucureşti. Ioan Laslo, Victoria Albert şi Keményfi Dávid s-au remarcat pe scenă într-un concurs la startul căruia s-au aflat 180 de sportivi din 10 ţări!

În perioada 22 – 23 septembrie, Sala “Auditorium Pallady” din Bucureşti a fost gazda concursului internaţional INBA Elite Grand Prix România, la bodybuilding şi fitness.

La startul competiţiei au fost înscrişi nu mai puţin de 180 sportivi din 10 ţări, la mai multe categorii.

Clubul Sportiv “Gold Gym” Şimleu Silvaniei a fost reprezentat de 3 sportivi. La categoria Mens bodybuilding (juniori 170cm) a participat sportivul Keményfi Dávid, care a reuşit să se califice în finală, obţinând la final locul 5.

La categoria woman phisique (162 cm – junioare) a participat sportiva Victoria Albert, care a obţinut locul 2!

În fine, la categoria Masters +60 ani pe scenă a urcat tocmai preşedintele Clubului Sportiv, Ioan Vasile Laslo. Şimleuanul a avut o prestaţie deosebită, ocupând la final locul 1!

Şimleuanii nu vor sărbători prea mult, deoarece – în doar într-o lună – sportivii de la gruparea de la poalele Măgurii vor reveni pe scenă. Astfel, în perioada data de 22 – 23 octombrie, loc în aceeaşi locaţie din capită, va avea loc una dintre cele mai prestigioase competiţii din lume: “INBA PNBA Natural UNIVERSE”.

“Pe această cale, îi felicit pe cei doi sportivi, care deşi au doar 16 ani, au avut o prestaţie foarte bună fiind la prima lor competiţie, cu toate că această competiţie a fost la un nivel ridicat. Sportivul Ioan Vasile Laslo a concurat şi la concursul OPEN Mens Bodybuildng cu câştigătorii celor 8 categorii, pentru desemnarea câştigătorului absolut, el fiind trecut de 60 ani, a avut de înfruntat sportivi bine pregătiţi, chiar cu 40 de ani mai tineri. La finalul OPEN-ului am fost bucuros că marele trofeu a rămas în România, câştigătorul fiind Radu Popescu”.
Ioan Laslo – preşedinte CS “Gold Gym” Şimleu Silvaniei

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 27 septembrie.

You may also like

Leave a Comment