Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Sălăjeanca Margit Bakai, aproape de podium la un puternic concurs internaţional de fitness

by Lucy Kallo
0 comment 113 views
A+A-
Reset

Şimleuanca stabilită la Zalău a obţinut locul 4 la „Wings of Strenght” – un puternic concurs internaţional de culturism şi fitness organizat de americani în zilele trecute la Bucureşti

Ultima competiţie a fost prima la care s-a simţit în largul ei. Sălăjeanca de 39 de ani a participat cu succes luna aceasta la unul din cele mai de seamă competiţii internaţionale de culturism din România: „Wings of Strenght”. La categoria bodyfitness, sportiva a adus Sălajului un meritoriu loc 4, la o competiţie organizată în capitală de americani!

Plină de energie şi ambiţie, Margit Bakai adoră să îmbine ultilul cu plăcutul. Chiar dacă lucrează din 2008 pentru o firmă din Franţa, ea reuşeste să includă zilnic sportul în viaţa ei.

Reprezentanta sexului frumos ajunge să treacă prin antrenamente „drăceşti” pentru a reuşi să atingă noi limite în competiţii.

Intrată pentru prima dată într-o sală de forţă la vârsta de 30 de ani, Margit nu ezită să ne arate că femeile culturiste nu sunt mai prejos decât bărbaţii, astfel adunând rezultate peste rezultate la diverse competiţii de acest gen.

Astfel, de-a lungul anilor, şimleuanca stabilită la Zalău a câşigat mai multe trofee la diferite concursuri de culturism şi fitness.

Rezultate obţinute de Margit Bakai în competiţii:

2018

  • Locul 1 la Regionale
  • Locul 3 Campionatul Naţional
  • Locul 4 Tiger classic – concurs internaţional

2019

  • Locul 2 Tiger Classic
  • Locul 2 Campionatul Naţional
  • Locul 4 Fitparade – Budapesta 2020
  • Locul 2 – Valahia – Sibiu
  • Locul 5 – Fitparade – Ungaria
  • Locul 4 Wings of Strenght – concurs internaţional

Stilul de viață mai sănătos, dieta echilibrată, activitățile fizice și venerarea corpului au determinat-o pe sportivă să aibă o viaţă foarte activă şi, totodată, să facă ceea ce îi place.

„A fost foarte greu în acest an cu trei concursuri. Minim 3 ore de antrenamente pe zi, pe lângă 15-16 ore de lucru pe zi. Şi înainte şi după job antrenez la Best Gym.

4-5 ore de somn, că mai mult timp nu aveam. Dar, iubesc ceea ce fac şi probabil de aceea am energie pentru toate. Am o viaţă foarte activă şi sunt plină de energie şi ambiţie. Sunt o norocoasă că fac ceea ce îmi place” – menţionează Margit Bakai pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Pe această cale culturista ţine să mulţumească pentru întreg sprijinul acordat posing coachului Hilda Tersanszki pentru susţinere şi pentru faptul că a învăţat-o poziţiile de scenă, Oanei Marinescu – IFBB PRO Womens Physique (pentru primii paşi făcuţi pe scenă), celor de la sala Best GYM pentru susţinere şi ajutor şi, nu în ultimul rând, lui Sranko Zsolt – multiplu campion absolut în categoria Classic Physique, care este antrenorul ei personal.

Apogeul multor ani de sacrificii, disciplină, transpiraţie, mii de tone ridicate, riscuri, cheltuieli şi diete stricte, toate acestea înseamnă pentru un sportiv rezultate obţinute prin muncă.

Felicitări sportivei noastre sălăjence pentru perfomanţe şi mult succes în continuare!

Mai multe detalii pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri 23 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment