Responsive Menu
Add more content here...


Egal la Satu Mare – SCM Zalău a terminat meciul cu un jucător eliminat. Urmează play-off-ul

Gruparea de sub Meseş a condus până în minutul 69 prin golul marcat de Viktor Kun, sătmărenii egalând prin Samake. Ambele goluri au fost marcate din faze fixe. S-a terminat 1 - 1, iar cele două echipe vor evolua pe teren propriu în prima etapă din play-off, vinerea viitoare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Ultima etapă a sezonului regulat a programat derby-ul Seriei a X-a din Liga a III-a, între CSM Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău. Partida a avut loc cu începere de la ora 15.00, pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare. Ambele echipe au început destul de temător partida, iar în primele 25 de minute au cam lipsit fazele de poartă, fiind consemnate mai multe erori în ambele tabere. Singura fază notabilă ar fi o solicitare de 11 m din partea lui Alexandru Cherecheş în minutul 22, fază la care fundaşul s-a ales cu cartonaş galben pentru simluare.

Prima ocazie a Zalăului a venit în minutul 27 prin Cosmin Meşter a cărui şut din afara careului a fost respins în corner. Tot Meşter a executat perfect, iar Viktor Kun s-a înălţat şi a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Oaspeţii îşi puteau dubla avantajul după o incursiune a lui Alex Mare pe partea dreaptă, însă, şutul mijlocaşului din interiorul careului a fost respins în corner. La faza imediat următoare, Alex Cherecheş şi-a încercat norocul de la distanţă, şutul său fiind respins. CSM Olimpia a avut două şanse, ambele prin Viorel Chinde, dar Miron a fost de fiecare dată la post şi după prima repriză, SCM Zalău avea avantaj minim.

După revenirea de la cabine, prima şansă periculoasă a aparţinut Zalăului, SCM beneficiind de o lovitură liberă indirectă în minutul 58 de la marginea careului de 6 m. Cristea a şutat, însă mingea s-a dus peste poarta care a fost “blindată” cu toţi jucătorii echipei din Satu Mare.

La scurt timp, în minutul 64, Raoul Cristea a mai avut o şansă bună, însă, din 6 m a trimis cu stângul pe lângă poartă.

Ocaziile în fotbal se răzbună spune o vorbă clasică şi cam aşa a fost şi de această dată. La o lovitură liberă, Ervin Zsiga a centrat perfect iar Moussa Samake a egalat cu o lovitură de cap din careu.

Acelaşi Samake a fost “vinovatul” pentru eliminarea lui Andrei Bobaru din minutul 82, eliminare acordată cam uşor, după ce în prima repriză, la o fază asemănătoare centralul a acordat doar galben pentru gazde după ce Cristea a fost oprit dintr-o situaţie promiţătoare.

Însă, chiar şi cu un om în plus, CSM Olimpia nu a mai avut vreo ocazie, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1 – 1, rezultat înregistrat şi în partida tur.

Astfel, SCM Zalău termină sezonul regulat pe primul loc în Seria a X-a, având 8 puncte în faţa adversari de azi care încheie prima parte a campionatului pe locul al doilea.

De săptămâna viitoare începe play-off-ul, iar în prima etapă, SCM Zalău va întâlni, pe teren propriu, CSM Sighetu Marmaţiei, în timp ce CSM Olimpia Satu Mare va juca acasă cu surpriza Crişul Sântandrei.

CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău 1 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Moussa Samake (’69), respectiv Viktor Kun (’27)

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Paul Copaci, Tudor Lucaci, Florin Mureşan (cpt.), Alin Burdeţ, Andrei Zbona, Viorel Chinde, Cosmin Zamfir, Alin Ferenţi, Emanuel Negru şi Răzvan Prodan. Rezerve: Patric Toderean – Raul Apai, Gueye Mansour, Nandor Pop, Denis Lazar, Ervin Zsiga, Emanuel Morar, Adrian Bura şi Moussa Samake. Antrenor: Cosmin Iuhas

SCM: Bogdan Miron (cpt.) – Cătălin Stoica, Vlad Fărcăşan, Andrei Bobaru, Alex Cherecheş, Alex Mare (Alex Micle), Viktor Kun, Alex Negrean (Samuel Zimţa), Cosmin Meşter (Pedrag Kascelan), Raoul Cristea (Sergiu Pop) şi Stefan Nikolic. Rezerve: Andi Maliţa – Mario Geană, Tudor Cociş, Ionuţ Sălăjan şi Artur Pătraş. Antrenor: Cristian Lupuţ

You may also like

Leave a Comment