Responsive Menu
Add more content here...


Psihologul Dr. Raluca Anton face cinste Sălajului – Diplomă de excelență la o gală prestigioasă din România

Cunoscutul medic psiholog originar din orașul Jibou, premiat la Gala Premiilor Literare – "Unde talentul întâlnește excelența!”

by Tiberius NICODA
0 comment 63 views
A+A-
Reset
Psihologul Dr. Raluca Anton este o specialistă recunoscută în domeniul psihologiei și un nume respectat în această comunitate profesională, fiind autoarea mai multor cărți și publicații în domeniu.
Ea are o vastă experiență în consiliere și terapie psihologică, ajutându-i pe oameni să-și depășească dificultățile emoționale pentru a putea să-și atingă potențialul maxim.
Originară din Jibou, provenind dintr-o familie de mândri ardeleni gospodari și așezați , Dr. Raluca Anton a obținut diploma de licență în psihologie și ulterior și-a continuat studiile în domeniu pentru a obține un doctorat în psihologie.
Ea a dezvoltat expertiza într-o varietate de domenii, cum ar fi terapia cognitiv-comportamentală, terapia de cuplu și terapia de familie.

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut și terapeut relațional. A absolvit studiile doctorale în cadrul Școlii doctorale Psihodiagnostic şi intervenții psihologice validate ştiințific din cadrul Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie a Universității Babeș Bolyai, Cluj-Napoca.

Este supervizor în psihoterapii cognitive comportamentale, acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Este specializată în terapie cognitiv comportamentală, co-autor al unor cărți dedicate specialiștilor din domeniul psihologiei.
Podcast-ul său intitulat „Jocurile minții” prezintă informații validate de știință și exerciții și tehnici pentru abordarea eficientă a emoțiilor
Psihologul RALUCA ANTON este doctor în psihologie, psihoterapeut principal și terapeut relațional cu formare internațională. În cei peste 17 ani de experiență a ajutat peste 50.000 de oameni prin sesiuni de psihoterapie individuală, coaching, cursuri, training-uri, evenimente și conferințe pe diverse teme din psihologie.
Cu abordarea sa caldă, empatica și non-judgmentala, Dr. Raluca Anton oferă un mediu sigur și sprijinitor pentru clienții săi în timpul ședințelor de terapie.
De-a lungul carierei sale, Dr. Raluca Anton a lucrat cu persoane din diverse medii și cu diverse afecțiuni , cum ar fi anxietatea, depresia, tulburările de alimentație și stresul. Ea abordează fiecare caz cu profesionalism și empatie, adaptându-se nevoilor și contextului individual al fiecărui client.
În plus, Dr. Raluca Anton este activa și în comunitatea profesionala, participând la conferințe, workshopuri și seminarii pentru a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul psihologiei.
Ca psiholog și terapeut, Dr. Raluca Anton este dedicată ajutării oamenilor sa-și îmbunătățească bunăstarea emoțională și să-și construiască relații sănătoase și împlinite.
,,Cel mai important dialog este cel cu tine însuți. Auzim foarte des îndemnuri precum: Ascultă-ți vocea interioară, introspecția e importantă sau Învață să te cunoști, dar, din păcate, nu ni se spune și cum să facem acest lucru cât mai concret.
Într-adevăr cel mai important pas al schimbării pe care ți-o dorești este cunoașterea de sine, dar pe cât sună de ușor când o spui, pe atât este de greu să o aplici”, spunea psihologul Raluca Anton într-unul din speech-urile sale.
Raluca Anton a publicat de-a lungul vremii și a carierei sale profesionale, o serie de cărți legate de gestionarea stării de bine, de terapie pentru minte, suflet și fizic, îmbinându-le admirabil prin priceperea profesionistului cu cea a talentului de a ști să transmiți ideea de bine și confort mental.
Cărțile sale te ajută să privești cu blândețe trecutul și să trăiești confortabil în prezent.Spre exemplu în ,,Carte De Dezvoltare Personala” te ajută să privești cu blândețe trecutul și să trăiești confortabil în prezent.
Astfel, ca și o recunoaștere națională și nu numai, sălăjeanca noastră, Raluca Anton a participat la un eveniment cu adevărat grandios, care a adus pe scena literară autori români de top.
Evenimentul a fost organizat și dedicat tuturor românilor pasionați de lectură, de către editura Bookzone .
Gala Premiilor Literare Bookzone și-a deschis astfel porțile pentru a celebra excelența literară într-un cadru marcat de discursurile memorabile ale autorilor de marcă din România.
Pe 20 martie, la Palatul Parlamentului, Sala C.A. Rosetti,printre invitați de seamă,într-o companie absolut selectă, de excelență Psiholog Dr. Raluca Anton a fost invitată alături de Prof. Dr. Constantin Dulcan, Dr. Cristian Andrei, Părintele Constantin Necula, Prof. Dr. Alexandru Ciurea, Dr. Mihaela Bilic și Prof. Dr. Leon Dănăilă , personalități de excepție care au abordat subiecte de o importanță majoră, evidențiind profunzimea și diversitatea literaturii contemporane.

Gala Premiilor Literare – Unde talentul întâlnește excelența!

Ralucăi Anton i s-a acordat cu această ocazie un premiu de excelență pentru activitatea ei, ocazie cu care s-a destăinuit:
,,Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să particip la prima gală a premiilor literare Bookzone .Dar și mai recunoscătoare sunt pentru acest premiu care mi-a fost înmânat pentru activitatea pe care o desfășor în online și offline când vine vorba de promovarea sănătății emoționale a fiecăruia dintre noi. În urmă cu vreo 16 ani, când am decis că unul dintre lucrurile pe care mi le doresc este să aduc mai aproape de oameni psihologia și am avut prima emisiune TV cu tematici din psihologie, doar visam la ziua de azi.
Însă încă o dată mi se confirmă că munca, învățarea continuă, viziunea, strategia și răbdarea cu propriul proces de creștere reprezintă lucrurile care funcționează când vine vorba de viața profesională, indiferent de domeniul în care activăm și de visul pe care îl avem.
Vă mulțumesc foarte mult că aveți încredere în ceea ce fac și că ne suntem alături în această existență”, a declarat Dr. Raluca Anton cu prilejul premiului care i s-a acordat cu ocazia acestei gale.
Suntem mândri ca sălăjeni, în primul rând și mai apoi ca oameni, știind că oameni speciali porniți de pe meleagurile noastre, duc faima și mândria Țării Silvaniei în lumea largă, unde se așează ,,în capul mesei” cum se spune pe la noi,alături de marile valori ale țării și lumii!
Succes și împliniri pe mai departe Doamnă Doctor Raluca Anton!

You may also like

Leave a Comment