Responsive Menu
Add more content here...


Eduard Ocunschi: “Deşi multă lume consideră Steaua o echipă mai bine cotată decât Zalaul, noi vom merge să ne jucăm şansa la victorie”

by Călin ONICAŞ
0 comment 9 views
A+A-
Reset

Înaintea partidei de azi din capitală, jucătorul de la SCM Zalău este optimist şi speră că sălăjenii vor face un joc bun în faţa fostei sale echipe

Duminică, de la ora 15.00, SCM Zalău joacă pe terenul redutabilei Steaua Bucureşti. Gruparea din capitală este favorită, însă sălăjenii speră la un rezultat bun. Vlad Cuciureanu şi compania au avut în acest început de sezon prestaţii apreciabile. Tot în capitală, în prima etapă din campionat, Zalăul a luat un punct de pe terenul fruntaşei Dinamo. Aşadar, se poate, mai ales dacă voleibaliştii noştri se vor mobiliza la fel ca şi în alte meciuri.

Centrul Eduard Ocunschi, transferat în vară tocmai de la Steaua Bucureşti, spune că SCM Zalău merge în capitală să îşi joace şansa la victorie.

“Aşteptăm cu nerăbdare meciul împotriva Stelei. Steaua fiind una din echipele puternice din acest sezon şi este echipa pentru care am activat în trecut. Acest lucru, personal, adaugă o dorinţă mai mare de joc împotriva lor. Deşi multă lume consideră Steaua o echipă mai bine cotată decât Zalaul, noi vom merge să ne jucăm şansa la victorie. Am dovedit că putem să ne batem cu oricine şi să punem probleme oricui”, ne-a declarat Eduard Ocunschi.

Aşadar, partida va începe de la ora 15.00 şi va fi transmisă în direct pe TVR 3.

You may also like

Leave a Comment