Responsive Menu
Add more content here...


Echipa de volei de la SCM Zalău vrea să aducă un antrenor român. “În maxim 10 zile ne vom decide”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Până să treacă la formarea lotului, conducerea de la SCM Zalău poartă discuţii pentru numirea antrenorului, iar acestea s-ar putea finaliza în următoarele zile. Pe banca fostei vicecampioane este dorit un antrenor român

În primul sezon de la înfiinţare, SCM Zalău a fost antrenată de Sorin Pop, cu care s-a câştigat medalia de argint. În stagiunea trecută, formaţia zălăună l-a avut ca şi principal în tur pe Marius Lazăr, în timp ce din retur, pe banca tehnică a ajuns titratul tehnician din Argentina – Horacio Dileo.

Imediat după terminarea campionatului, Horacio Dileo a şi plecat de sub Meseş şi a semnat cu o echipă din Argentina.

Conducerea a şi început discuţiile pentru aducerea unui alt tehnician, iar acestea s-ar putea finaliza în următoarele zile. Cert este că la SCM Zalău este dorit un antrenor român.

Este normal că nu putem să mai avem pretenţia să găsim un antrenor de calibrul lui Horacio Dileo. La niciun sport din Zalău nu a fost antrenor medaliat olimpic şi sunt convins că este greu să mai găsim un astfel de tehnician. Căutăm o soluţie pe plan intern şi de preferinţă am vrea să fie român.Dacă nu vom găsi ne vom orienta spre un antrenor străin, însă eu sper că vom găsi un antrenor român. Am avut o experienţă  fericită cu Sorin Pop, cu care am obţinut medalia de argint din primul sezon”, ne-a declarat Adrian Feher.

Conducerea îşi doreşte ca antrenorul să îşi intre în funcţie cât mai repde, pentru a putea interveni la formarea lotului pentru stagiunea următoare.

“Sperăm ca în maxim 10 zile să ne decidem şi să avem un antrenor, ca să poată veni cu sugestii, dar şi cu anumiţi jucători pe care îi doreşte, pentru că în final antrenorul este primul responsabil de rezultate”, spune managerul Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment