Responsive Menu
Add more content here...


Drumul Judeţean DJ110 iese din “întuneric”. Se toarnă primul strat de asfalt pe tronsonul Măeriște – Doh – Dumuslău – Carastelec

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Constructorul care se ocupă de reabilitarea și modernizarea DJ 110 a început turnarea primului strat de asfalt pe tronsonul dintre Măeriște, Doh (localităţi din comuna Măerişte), Dumuslău și Carastelec (localităţi din comuna Carastelec), segment cu o lungime de 10 km din totalul celor 16,5 km incluși în proiect

Antreprenorul GP Săgeata Prod SRL a demarat lucrările de așternere a primului strat de asfalt pe Drumul Județean DJ110, tronsonul cuprins între localitățile Măeriște, Doh, Dumuslău, Carastelec. Este vorba despre un segment cu o lungime de 10 kilometri din totalul celor 16,5 kilometri incluși în proiect.

Investiția are o valoare totală de aproape 22 milioane de lei și este finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

”S-au făcut eforturi considerabile din partea tuturor factorilor implicați ca pe aceste drumuri județene DJ110, aflate în reabilitare, să fie intensificate lucrările și să vedem cât mai repede asfaltul așternut pentru a asigura o circulație rutieră cât mai bună și în siguranță. Ne cerem scuze, încă odată, tuturor cetățenilor pentru disconfortul creat și în special celor care au fost afectați de aceste lucrări de reabilitare”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment