Responsive Menu
Add more content here...


Drum liber spre barajul de Liga a II-a. SCM Zalău, lider incontestabil în Seria a X-a!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 56 views
A+A-
Reset

După şapte etape, formaţia antrenată de Cristian Lupuţ are punctaj maxim şi ocupă meritat prima poziţie în clasament. Chiar dacă încă nu s-a terminat turul, gruparea zălăuană se poate gândi deja la alte ţeluri, precum play-off-ul şi chiar barajul pentru Liga a II-a, având în momentul de faţă un avantaj de şapte puncte faţă de următoarea clasată


Două sezone la rând, SCM Zalău şi-a dezamăgit fanii prin faptul că de fiecare dată şi-a ratat obiectivul şi nu a mai prins play-off-ul. În stagiunea 2023 – 2024, gruparea de sub Meseş s-a revanşat, atât prin calificarea în grupele Cupei României, cât şi prin parcursul pe care l-a avut până acum în campionat. SCM Zalău este lider incontestabil în Seria a X-a şi are maxim de puncte după şapte etape.

La jocul pe care l-a arătat până acum, la spiritul de luptă şi determinarea pe care au avut-o jucătorii, SCM Zalău poate visa frumos la play-off şi chiar la barajul pentru Liga a II-a. În momentul de faţă, gruparea de sub Meseş are 21 puncte, cu 7 mai mult decât Lotus Băile Felix şi cu 9 mai mult decât CSM Olimpia Satu Mare, echipe aflate pe locurile 2, respectiv 3.

Faţă de echipa de pe locul 4, ultima poziţie ce duce în play-off, SCM Zalău are un avantaj de 11 puncte.

Două etape mai sunt de disputat din tur, iar SCM Zalău are toate şansele să termine prima parte de campionat cu maxim de puncte. Urmează să mai joace acasă la Olimpia Satu Mare şi cu CSM Satu Mare.

În acest an, SCM Zalău va mai susţine opt partide în campionat. Imediat după terminarea turului, pe 28 octombrie va demara a doua parte de campionat, din care se vor juca şase partide în acest an, până pe 2 decembrie, ultimele trei runde urmând să aibă loc în martie.

La un eventual baraj pentru Liga a II-a, adversarii provin din Seria a IX-a, acolo unde în momentul de faţă lider este Unirea Ungheni cu 16 puncte, la egalitate de puncte cu ACS Mediaş, în timp ce CS Universitar din Alba Iulie se află pe locul 3 cu 13 puncte ,iar Gloria Bistriţa se află pe locul 4, cu 12 puncte.

You may also like

Leave a Comment