Responsive Menu
Add more content here...


Start în returul Diviziei A1. SCM Zalău are meci uşor în faţa fanilor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

După o pauză de o lună, Divizia A1 se reia în această săptămână cu prima etapă din retur. În primul meci oficial din 2022, vicecampioana României are parte de o partidă uşoară, urmând să primească vizita ultimei clasate, CSU Vest Timişoara, care nu a acumulat niciun punct în tur. La acest joc este permis accesul publicului, însă până la ocuparea a 30 % din capacitatea sălii

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”: SCM Zalău – CSU Timişoara


Divizia A1 revine în actualitate după o pauză scurtă, de o lună de zile. Returul vine cu un meci uşor pentru SCM Zalău.

În această săptămână primul eşalon al voleiului masculin se reia cu prima etapă din retur, rundă în care SCM Zalău are un meci uşor.

O spune acest lucru situaţia din clasament, având în vedere că vicecampioana României primeşte vizita celei mai slabe echipe din campionat.

Gruparea de sub Meseş joacă sâmbătă cu CSU Vest Timişoara, care în turul de campionat nu a acumulat niciun punct.

De fapt, bănăţenii au reuşit să se impună în doar două seturi în cele 11 meciuri din tur.

În condiţiile unei diferenţe mari de valoare între cele două echipe, SCM Zalău nu ar cum să rateze victoria de 3 puncte. Însă, acest joc poate fi folosit şi ca un antrenament oficial, în perspectiva confruntărilor următoare, care se anunţă mult mai dificile.

Va fi primul meci sub comanda antrenorului Horacio Dileo, care a preluat echipa în urmă cu trei săptămâni. Între timp şi la nivel de lot au avut loc câteva modificări.

Vicecampioana a transferat un secund din Bulgaria, pe Simeon Topuzliev, dar şi un libero din Argentina, pe Ignacio Fernández.

Au plecat însă trei jucători, Stoian Ilive, Bruno Ruivo, dar şi ridicătorul Volodymyr Kovalchuk, însă pe postul de ridicător, vicecampioana încă nu a adus întăriri, iar în cazul în care nu va găsi un jucător de valoare va aborda restul sezonului cu Liviu Râpeanu şi Tudor Balu.

Partida dintre SCM Zalău şi CSU Vest Timişoara are loc sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

În tribune pot lua loc aproximativ 300 de spectatori, sala fiind deschisă doar la 30 % din capacitate, din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Intrarea spectatorilor va fi liberă la acest joc.

“Jucăm cu o echipă ce are buget mai mic şi este normal să obţinem cele 3 puncte. Nu ne gândim la altă variantă, decât la o victorie de 3 puncte. Acest  meci va fi o bună oportunitate pentru antrenor să vadă echipa la lucru, pentru că una este meciul şi alta antrenamentul. Îşi va putea face o ideea clară despre lot şi despre ce avem noi. Sunt convins că va face o treabă bună fiindcă este un antrenor cu experienţă. Echipa din Zalău nu a avut niciodată un antrenor medaliat olimpic şi ne bucurăm că a ales să colaboreze cu noi”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment