Responsive Menu
Add more content here...


Diana Nichitean, împrumutată în liga secundă

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 36 views
A+A-
Reset

După patru ani la HC Zalău, handbalista din Suceava părăseşte echipa zălăuan. Nichitean a fost cedată sub formă de împrumut la Universitatea Cluj, în liga secundă, unde să aibă ocazia să joace mai mult


Ani la rând, HC Zalău a transferat jucătoare tinere, de perspectivă. În 2017, antrenorul Gheorghe Tadici a ochit-o pe Diana Nichitean, o jucătoare care la vremea respectivă avea 19 ani şi tocmai ce termina-se juniorarul la Extrem Baia Mare.

Nichitean a fost transferată la Zalău şi a avut ocazia să facă parte din lotul unei echipe din Liga Naţională. Saltul de la junioare la Liga Naţională a fost unul mare, astfel că Diana Nichitean a avut nevoie de timp pentru a putea face faţă nivelului.

În unele meciuri a primit şansa să joace, însă nu a arătat mare lucru. În cei patru ani petrecuţi la Zalău, Diana Nichitean nu a progresat în nota în care şi-ar fi dorit antrenorul, astfel că în această vară, cele două  părţi s-au despărţit.

Conducerea Zalăului a decis să o împrumute pe jucătoare în liga secundă, unde să aibă ocazia să joace mai mult.

“Sper să joace şi să crească în valoare. A plecat la Cluj sub formă de împrumut, iar dacă va confirma o vom putea chema înapoi. În continuare este jucătoarea noastră”, spune Gheorghe Tadici.

Diana Nichitean va fi colegă la Universitatea Cluj cu Larisa Şerban, o altă jucătoare care în această a părăsit Zalăul şi a mers la echipa clujeană.

You may also like

Leave a Comment