Responsive Menu
Add more content here...


Deputatul Alin Prunean: “Dragi zălăuani, m-a rugat domnul primar al Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, să vă anunț următoarele”

by Stirile din Salaj
0 comment 310 views
A+A-
Reset
Dragi zălăuani,
M-a rugat domnul primar al Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, să vă anunț următoarele:

👉Joi 8 februarie, ora 8:00, va avea loc dezbaterea publică asupra Proiectului de buget al Municipiului Zalău pentru anul 2024, urmând ca de la ora 9:00 să aibă loc ședința Consiliului Local în care va fi aprobat bugetul.

👉Cei care doresc să participe va trebui să trimită o solicitare în scris cu cel putin o zi înainte. Dar, mai zice primarul că nu e sigur că va fi loc pentru toată lumea în sală.

👉Propunerea de buget o găsiți pe site-ul primăriei (zice să o căutați că e pe acolo pe undeva)

👉Domnul primar își cere scuze că nu a vrut să mai risipeasca o foaie de hârtie să facă un anunț (ascuns pe site-ul primăriei) separat pentru dezbaterea publică și a scris ce era de scris pe aceiași foaie prin care convoacă Consiliul Local.

👉Și ultima scuză este tot de la domnul primar care zice că regretă că nu a găsit spațiu pe pagina de Facebook a Primăriei și pe ceea proprie să anunțe această dezbatere. Zice că acolo, pe Facebook, mai mult se pun festivisme și laude.

📍Ioi, și încă o scuză, dânsul e conștient că într-o zi de lucru la ora 8:00 nu e potrivit să faci dezbatere publică….că cei care plătesc taxe și impozite îs la lucru, dar încercă la anul, dacă va mai fi primar, să pună dezbaterea într-o duminică dimineața sau pe 29 februarie 2025.

🙏Acum, lăsând gluma și ironia la o parte, vă zic așa:

❗️Haideți joi la dezbaterea bugetului, pregătiți-vă întrebări și studiați până atunci propunerea de buget.

❗️Ca să puteți paricipa e suficient să trimiteți un e-mail în care solicitați accesul la dezbatere (e-mail: primaria@zalausj.ro)
❗️Aruncați AICI o privire și peste execuția bugetară a Primăriei Zalău din perioada 2020-2023.

❗️Dacă nu puteți ajunge la dezbatere și aveți observații de făcut, vă rog să mi le trimiteți pe adresa de e-mail alin.prunean@cdep.ro sau mă puteți suna la numărul 0722 889 951 .

Rugămintea aceasta e valabilă și pentru cei de buna credință ce lucrează în primărie și societățile subordonate, au acces la date și informații de interes public și s-au săturat să fie complici și poate responsabili de jaful și abuzurile din administrație. Nu aveți rețineri să vorbiți despre hibele din administrația locală (rămâne între noi tot ce vorbim). Cei care vreti să rămâneți anonimi, și aveți lucruri să îmi transmiteți, puteți folosi formularul de AICI.

Ne vedem joi❗️

You may also like

Leave a Comment