Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în învățământ: S-a stins din viață un profesor care a predat la ”Petri Mór” Nușfalău – A crescut generații de elevi care au perfomat

Învățământul sălăjean este din nou în doliu după moartea unui profesor care a crescut generații de elevi

by Mihai POP
0 comment 2K views
A+A-
Reset

Se duc, ne părăsesc profesorii, acoperiți de mari cununi,…se duc dascălii cei mai buni, în eternitate, în nemurire. O altă veste tristă zguduie învățământul din Sălaj. La doar câteva zile, după moartea profesorului de educație fizică și sport de la Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai” din Zalău, Şcoala Profesională “Petri Mór” Nuşfalău trece prin momente de tristețe.

Școala este în doliu după moartea unui profesor care a crescut generații de elevi. Este vorba despre profesorul de limba şi literatura română, diriginte al numeroase generaţii de elevi, director adjunct al şcolii – VOICU -GHEORGHE BELEI.

Acesta a reprezentat pentru toţi cei care l-au cunoscut un model, un liant, un adevărat DASCĂL şi un MARE OM, care şi-a pus amprenta irevocabil asupra ethos-ului şcolii.

Anunțul a fost făcut de către colectivul Şcolii Profesionale ”Petri Mór” Nușfalău.

Colectivul Şcolii Profesionale ”Petri Mór” Nușfalău își ia rămas -bun cu tristeţe şi profund regret de la domnul profesor BELEI VOICU -GHEORGHE. Domnul profesor de limba şi literatura română, diriginte al numeroase generaţii de elevi, director adjunct al şcolii, a reprezentat pentru toţi cei care l-au cunoscut un model, un liant, un adevărat DASCĂL şi un MARE OM, care şi-a pus amprenta irevocabil asupra ethos-ului şcolii. Vă mulţumim, domnule profesor, pentru tot ceea ce aţi oferit, din suflet,în toată cariera dumneavoastră, ştiinţă de carte, educaţie, colegialitate, prietenie, respect! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate! – transmite Școala Profesională ”Petri Mór” Nușfalău.

 

You may also like

Leave a Comment