Responsive Menu
Add more content here...


Un trafic în siguranţă! Acţiuni „în oglindă“ ale poliţiştilor sălăjeni cu cei din Cluj și Maramureș. Au fost aplicate 200 de de sancțiuni și peste o sută pentru viteză

Polițiștii sălăjeni și cei din Cluj și Maramureș au organizat în aceste zile acțiuni comune sectoarele de drum D.N. 1 C și D.N. 1 H, respectiv pe drumul județean 108 A, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, pentru depistarea, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză

by Mihai POP
0 comment 247 views
A+A-
Reset

În perioada 26 – 27 aprilie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în colaborare cu polițiștii Serviciilor Rutiere din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Cluj și Maramureș au desfășurat acțiuni pe sectoarele de drum D.N. 1 C și D.N. 1 H, respectiv pe drumul județean 108 A, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, pentru depistarea, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 198 de sancțiuni contravenţionale, dintre care 114 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, au fost sancționate 6 depășiri neregulamentare, iar 78 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, în vederea prevenirii producerii evenimentelor rutiere și menținerea unui climat de siguranță de șoselele din județul Sălaj.

You may also like

Leave a Comment